ŠTA VI MISLITE?

C-A-R-I-C-A! OVAKO NEŠTO SAMO NJOJ MOŽE DA STOJI: Rijana još jednom oduševila svojim trudničkim stilom! (FOTO)

Rijanu ni podmakla trudnoća ne sprečava da uživa u beskrajnim zabavama i provodu, a čini se da je ovo najbolji period njenog života! Slavna pevačica u nedelju uveče zaputila se sa dečkom A$AP Rokijem na večeru u luksuzni restoran u Santa Moniki, ponovo podigavši prašinu upečatljivim, seksi izdanjem.

Moda
Autor:
C-A-R-I-C-A! OVAKO NEŠTO SAMO NJOJ MOŽE DA STOJI: Rijana još jednom oduševila svojim trudničkim stilom! (FOTO)
Rijana, Foto: Profimedia

Naime, Riri se opredelila za neverovatno izdanje koje je miks glamura i lascivnosti, a niko kao ona ne zna da iznese ovakve kombinacije koje bi na svakom drugom jednostavno izgledale loše... Ali ne i na njoj!

Lepa 34-godišnjakinja uskočila je u Miu Miu komplet od prozirne, srebrne mreže ispod koje je virio svetloplavi, satenski veš. Naravno, Rijanin trudnički stomak ponovo je bio u fokusu ove kombinacije, kao što smo i navikli od nje u prethodnim mesecima.

P-R-E-L-E-P-A! NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU PROSAVILA 30. ROĐENDAN: Ova haljina ne prašta ni jednu manu na telu! (FOTO)

Rijana
foto: Profimedia

Ona je autfit upotpunila sivom bundicom, srebrnim sandalama sa kaišićima, torbicom punom štrasa i čoker ogrlicom od svetlucavih cirkona. Sve je zaokružila neobičnom, kul frizurom i elegantnom šminkom.

Ovo je još jedno u nizu izdanja kojim je potvrdila da ne haje za tuđe komentare i da je zaista pomerila granice kada je reč o trudničkom stilu.

NISKE ŽENE SE KUNU U OVIH 5 MODNIH SAVETA: Uz njih figura izgleda savršeno, a vizuelno su više!

Rijana
foto: Profimedia

"Nadam se da smo uspeli da redefinišemo ono što se do sada smatralo "pristojnim" za trudnice. U mom telu se trenutno dešavaju neverovatne promene i neću se zbog toga stideti. Ovo vreme bi trebalo da bude slavlje. Jer zašto bih krila svoju trudnoću? Kada sam saznala da sam trudna, pomislila sam u sebi: "Nema šanse da kupim bilo šta u prodavnici za trudnice. Žao mi je - previše je zabavno oblačiti se. Neću dozvoliti da taj segment nestane jer se moje telo menja", rekla je ona nedavno za "Vog".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs