Moderno i udobno

Ova kolekcija obuće je sve što trebate ovog proleća i leta!

Deichmann je mesto kojem se uvek vraćamo kada smo u potrazi za kvalitetnom, trendy i udobnom obućom.

Moda
Autor:
Ova kolekcija obuće je sve što trebate ovog proleća i leta!
Foto: Deichmann

I ove sezone Deichmann je predstavio novu kolekciju koja donosi mnogo različitih stilova i modela patika, salonki, ravne obuće, i sandala idealnih za toplije dane koji su pred nama. Nova kolekcija, koja je upravo stigla na police trgovina Deichmann širom zemlje, donosi savršene modele za sve prilike, polove i uzraste, a mi vam u nastavku donosimo naš izbor nekih od modela iz kolekcije za žene koji su nam posebno zapeli za oko!

Proleće i leto u patikama

Deichmann, Deichmann obuća
foto: Deichmann

Velik izbor modela patika najpoznatijih svetskih brendova jedan je od razloga zašto baš svi vole Deichmann. Patike, ali i natikače te modne dodatke brendova kao što su adidas, Nike, Puma, Fila i drugih, u Deichmannu ćete da pronađete po najpovoljnijim cenama, a modeli su zaista prelepi. Posebno nam se svidela raznovrsnost ponude, pa se tako ne možemo odlučiti između različitih modela sportskih i modnih patika. Bezvremenski klasik kao što su bele adidas patike koje u ovoj sezoni dolaze s zanimljivim naglascima u trendy zelenoj i plavoj boji uvek je dobra ideja. S druge strane, tu je i model Fila patika u kolor – blok uzorku, kao i beskrajno trendy Puma court patike s platformom.

Profinjenost na visokom nivou

Deichmann, Deichmann obuća
foto: Deichmann

Kada je reč o elegantnoj obući, pogotovo onoj za posebne prilike, Deichmann je idealan izbor jer ovde se najtraženiji modeli kvalitetne obuće mogu pronaći u različitim stilovima i po pristupačnim cenama. U novoj kolekciji još je veći naglasak stavljen na trendove, ali i kvalitetne materijale pa smo na policama pronašli modele salonki koje ćete moći da nosite u baš svakoj prilici. Klasični modeli u crnoj i bež nijansi obogaćeni su zanimljivim dodacima zbog čega deluju sveže i nipošto dosadno, a tu je i velik izbor salonki nižih potpetica koje osvajaju svetske modne znalce šriom sveta. Salonke otvorene pete u raznim bojama, štikle monohromatskog izgleda, natikače s potpeticom te salonke s punom petom čekaju vas u Deichmannu.

Udobnost tokom celog dana!

Deichmann, Deichmann obuća
foto: Deichmann

Ravna obuća najavila je svoj veliki povratak u sezoni proleće/leto 2022. Žene tako sve češće biraju ravne cipele čak i u formalnijim prilikama jer brojne trendy loaferice i mokasine mnogu itekako mogu da pruže dozu elegancije koju inače zahtevamo od salonki. Loaferice su verovatno savršena obuća za proleće i garantuju udobnost tekom celodnevnog nošenja, a vrlo se jednostavno kombinuju s pantalonama, suknjama i haljinama. Nama se pogotovo sviđa trend chunky loaferica koje preslatko izgledaju u kombinaciji s soknama i modnim helankama. Na predstavljanju nove Deichmann kolekcije imali smo priliku da vidimo prelepe modele loaferica i mokasina u različitim stilovima, a čak se niti ne možemo da odlučimo koje nam se najviše sviđaju.

Istražite novu kolekciju Deichmanna i zaljubite se u svoj novi par cipela za proleće i leto. Kolekciju razgledajte putem web stranice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs