kako vam se dopada?

VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA U PRAZNIČNOM STAJLINGU: Kejt Midlton i princ Vilijam uživali u humanitarnom događaju! (FOTO)

Supruga princa Vilijama, omiljena članica engleske kraljevske porodice uživa status modne ikone čije se modne kombinacije sa zanimanjem prate i van Velike Britanije

Star look
Autor:
VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA U PRAZNIČNOM STAJLINGU: Kejt Midlton i princ Vilijam uživali u humanitarnom događaju! (FOTO)
Princ Vilijam i Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Jedna od najbolje stilizovanih dama s kraljevskih dvorova, uvek elegantna vojvotkinja od Kembridža najveća je konkurencija špoanskoj kraljici Leticiji i danskoj princezi Meri, poznatim po besprekornim modnim izdanjima.

Kejt Midlton pojavila se u još jednom fantastičnom modnoj kombinaciji na predpraničnom događaju pod nazivom 'Together At Christmas' u Londonu, koji slavi 'neverovatan rad' heroja pandemije, uključujući humanitarne organizacije, učitelje i volontere.

NAJSKANDALOZNIJI ISPAD MEGAN MARKL: Kraljevska porodica verovatno hoće u zemlju da propadne od SRAMOTE! (FOTO, VIDEO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža izgledala je poput moderne princeze u očaravajućem crvenom kaputu s upečatljivim detaljem u obliku mašne njene omiljene dizajnerke Ketrin Voker.

Inače, isti je kaput samo u crnoj varijanti nosila na pogrebu supruga kraljice Elizabete II, princa Filipa.

MISLILI STE DA JE NJIHOV ŽIVOT MED I MLEKO?! Varate se: Ovih 60 pravila kraljevska porodica mora SLEPO DA SE PRIDRŽAVA!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Za stajling "crveno od glave do pete" za koji je dobila samo pregršt komplimenata, Kejt Midlton je upotpunila stileto cipelama brenda Đanvita Rosija, efektnim nakitom iz kraljevske riznice koji je nekad pripadao majci kraljice Elizabete II i takođe crvenom klač torbom modnog brenda Miu Miu koju je nosila u ranijim prilikama.

Prepoznatljiva frizura s blagim talasima i savršena šminka savršeno su se uklopili u ovo izdanje za čistu peticu 39-godišnje majke troje dece.

Vanbračna deca, golotinja i seks: 9 najvećih skandala novijeg doba koje bi kraljevska porodica najradije da zaboravi! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

U društvu odlično raspoložene Kejt bio je i njen suprug princ Vilijam Kraljevskoj porodici pridružili su se i roditelji Kejt Midlton, Kerol i Majkl, kao i mlađa sestra Pipa Midlton-Metjuz.

Humanitarni događaj koji je uključio ​​muzičke nastupe zjezda poput Eli Guldingi Leonu Luis, snimljen je u saradji sa BBC Studios Events Productions i biće emitovano na ITV-u na Badnje veče kao deo posebnog programa pod nazivom 'Royal Carols: Together At Christmas'.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs