Priča se

EVO ZAŠTO JELENA NIJE DOČEKALA NOVAKA NA AERODROMU: Da li ona jedina poštuje njegovu želju?

Danas je Novak Đoković došao u Beogrd, a na aerodromu ga nije dočekala supruga

Šuška se
Autor:
EVO ZAŠTO JELENA NIJE DOČEKALA NOVAKA NA AERODROMU: Da li ona jedina poštuje njegovu želju?
Foto: Profimedia

Punih jedanaest dana trajala je prava drama zvana Novak Đoković u Australiji. I nakon što je odlučeno da Đoković ne nastupi na Australijan Openu, on se vratio u Beograd.

Na aerodromu su ga čekali obožavaoci i navijači, ali ne i njegova supruga Jelena.

Naime, sam Novak je nekoliko puta izjavljivao kako mu "strašno smeta" pažnja koju je ovaj događaj privlači te da ne želi ništa trenutno da komentariše. Izgleda da je jedina Jelena poslušala njegovu želju pa se povodom celog ovog događaja oglasila samo jednom i to na Božić, ovim rečima:

"Srećan Božić svima koji danas slave! Mir Božji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i sa svojim porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost i razumevanje za sve što se sada događa. Jedini zakon koji svi trebaju poštovati bez obzira gde se nalazimo jesu ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila", poručila je Jelena.

Pošto je Novakova želja da se odmori od javne gungule, sigurno ga je zbog toga Jelena sačekala kod kuće, ali ne i na aerodromu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs