OVO JE PRAVI RAZLOG SUKOBA ĐOKOVIĆA I BOBE ŽIVOJINOVIĆA: Napravio nam je pakao od života!

"Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate da budete prijatelj i imate poverenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo," ispričala je Lepa Brena

Vip priča
09:19h Autor:
OVO JE PRAVI RAZLOG SUKOBA ĐOKOVIĆA I BOBE ŽIVOJINOVIĆA: Napravio nam je pakao od života!
Foto: Profimedia

Šta još spaja Novaka Đokovića, Lepu Brenu i Bobu Živojinovića, a nije tenis? Odgovor je jednostavan – Monte Karlo. Naime, u ovom gradu na Azurnoj obali obe porodice imaju luksuzne stanove, toliko blizu da su komšije. Međutim, nemaju nikakvu komunikaciju.

Dugo se spekulisalo šta je razlog tome, a onda je Srđan Đoković u jednoj emisiji izjavio kako Živojinovići nisu želeli da pomognu njegovom sinu na početku karijere. Naime, on je 1999. godine zamolio Bobu za finansijsku pomoć kako bi investirali u Novakov talenat, ali je nekadašnji teniser to odbio. Novak je tada bio u čuvenom kampu kod Nikole Pilića.

"Taj kamp je koštao mnogo, nekoliko hiljada maraka koje mi nismo imali. Nismo mogli da zaradimo od svog posla. Stupio sam u kontakt sa direktorom “Zeptera” u Beogradu. Nikola je zakazao sastanak kod Milana Jankovića, vlasnika kompanije, otišao je sa suprugom u Monako i objasnio mu o čemu se radi, da je Novak veliki talenat, da će biti dobar igrač… Janković je rekao da će ga podržati. Svi smo bili presrećni kada smo čuli.

Međutim, iskrsao je neočekivani problem", nastavlja Đoković.

"Nakon nekoliko dana Pilić me je pozvao i rekao da od toga nema ništa, zato što je Janković pozvao Bobu Živojinovića, a on mu je kazao da Novak ima bolesno srce, bolesnu petu, da mu je tata nemoguć za saradnju, a nije poznavao ni tatu, ni Novaka. Napravio nam je pakao od života.

Ipak, porodica je uspela da pomogne Novaku i pruži mu podršku u svakom smislu. Danas prvi reket sveta, sve uspehe ostvario je zahvaljujući ogromnom radu, veri u sebe i naravno," talentu.

U jednom intervjuu spornu priču prokomentarisala je i Bobina supruga.

"Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate da budete prijatelj i imate poverenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cenimo i poštujemo, kao i njegovu porodicu. On je najsvetliji primer divnog i uspešnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio," rekla je Brena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs