Ja sam sa bendom!

Živela je rokenrol: Zavela Morisona, Hendriksa odbila, jednog nikad nije prebolela! (FOTO)

Amerikanka Pamela De Bar jedna je od najpoznatijih grupi devojaka svih vremena. U svoje vreme se zabavljala s rokenrol bogovima kao što su Džimi Pejdž, Robert Plant, Mik Džeger, Frenk Zapa...

Muzika
Autor:
Živela je rokenrol: Zavela Morisona, Hendriksa odbila, jednog nikad nije prebolela! (FOTO)
Pamela de BAr, Foto: Profimedia

Prvi put je izašla pre 30 godina, njena knjiga "Ja sam s bendom" ponovo se izdaje s novim pikanterijama.

Njen prvi slavni dečko bio je Kit Mun, bubnjar benda "The Who".

"Kit je voleo igrice. Jednom sam bila bogata starija dama koja traži mladog pastuva, a drugi put prostitutka, a on devica iz malog grada. Uzimali smo puno tableta, a on je pio votku kao da umire od žeđi.

Mogao je biti blesav, ali imao je i tamnu stranu. Jedne noći se probudio u užasu i počeo da plače. Govorio je da je ubica. Nije mogao da oprosti sebi što je slučajno pregazio čoveka autom. Mislio je da je kriv za njegovu smrt jer je bio nadrogiran", kaže Pamela, koja tvrdi da je odbila da spava sa Džimijem Hendriksom.

"Plesala sam u kratkom filmu koji su snimali. Ja sam bila "Foxy Lady". Imala sam kratku haljinu i plesala sam oko benda. Hendriks mi se nabacivao i nemoguće je opisati njegovu harizmu. Nisam spavala s njim jer sam imala samo 17 godina", kaže. S Džimom Morisonom samo se ljubila.

Žena anđeoskog glasa i slomljenog srca: Rodila sa 14, udavala se 4 puta, jednu tajnu će odneti u grob! (FOTO)

"Sećam se da sam pomislila: "Ovo je najepši čovek kojeg sam ikada videla." Bio je toliko predivan, sve na njemu bilo je savršeno", kaže. S Mikom Džegerom je kratko je bila u vezi. Ali, ljubav njenog života je bio Džimi Pejdž, gitarista "Led Zeppelin".

"Bio je tako romantičan. Zbog njega sam se osećala kao jedina žena na svetu. Vodio me svuda. Jednom sam stajala pored pozornice na koju je Džimi uleteo s gitarom pred 80.000 fanova. Osećala se skoro kao deo benda. Devojke u publici su mogle da me vide i pitale su se s kojim od njih spavam i ja sam bila tako ponosna. Bila sam upravo ono što sam htela da budem - devojka glavnog gitariste najvećeg rokenrol benda na svetu", ispričala je Pamela. Nakon što je objavila memoare, mnogi su je optužili za nemoral i nazivali je pogrdnim imenima.

Božanska lepota, živo umetničko delo: Grejs Džouns je najveća ikona svih vremena! (FOTO)

"Ljudi vole da osuđuju. Tako su ukočeni kada se radi o seksu, to je grozno. Nisam bila nikakva žrtva, dobila sam puno iz tih veza. Žene koje na pozornici vide nekoga ko ih inspiriše i nakon toga budu s njim - to je ultimativni feministički akt, zar ne? Za mene je dobar seks kao da si dotakao Boga i imala sam sreće da sam ga doživela i pisala o tome otvoreno i veselo, dok mnoge žene nisu", napisala je danas 69-godišnja Pamela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs