JELISAVETA ORAŠANIN IMA TELO BOGINJE, A NE GLADUJE: Uvela je dve stvari u svoju rutinu i ludački spržila kilograme

Jedna od naših najlepših glumica Jelisaveta Orašanin, nakon dva porođaja u rekordnom roku vratila svoju izvajanu figuru, a sada znamo i kako joj je to uspelo

Fitnes & Nutricija
12:41h Autor:
JELISAVETA ORAŠANIN IMA TELO BOGINJE, A NE GLADUJE: Uvela je dve stvari u svoju rutinu i ludački spržila kilograme
Jelisaveta Orašanin, Foto: Instagram Printscreen / Jagodenamagli

Naša prelepa glumica, Jelisaveta Orašanin, uspela je da posle rođenja svojih mališana, sina Bogdana i ćerke Petre, dovede svoju liniju do perfekcije.

Ipak, Jelisaveta kaže da nikada nije bila fan dijeta, ali da je u svoju rutinu uvela dve ključne stari koje su uticale da njena figura bude savršena, a to su "reformer pilates" trening i specijalan način ishrane koji joj je preporučio nutricionista.

Poznata po svom atraktivnom izgledu, privlači pažnju brojnih fanova. Niko nije mogao da ne primeti da je Jelisaveta uspela da postigne savršenu liniju samo dva meseca nakon drugog porođaja.

Naravno, svi su se pitali kako je to postigla - da li su kilogrami otišli sami od sebe ili se pridržavala nekog posebnog režima ishrane.

Što se tiče treninga, "reformer pilatesa" ključna je brza potrošnja kalorija.

Jelisaveta se odlučila za "reformer pilates" kao svoj izbor fizičke aktivnosti. Ovaj trening oblikuje telo, poboljšava koncentraciju, topi kalorije i uspostavlja unutrašnji balans - što je od velike važnosti za glumicu koja ima malo vremena za spavanje.

Reformer pilates je vrsta treninga koja ravnomerno opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, što omogućava brže topljenje kalorija i postizanje savršenijeg tela.

Glumica, kao što je rekla, uz trening nije praktikovala dijete, ali se zato uz pomoć nutricioniste pridržavala određenog metoda ishrane.

Nutricionista
foto: preentscreen/Instagram

- Zahvaljujući nutricionistkinji, brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine - ipričala je Jelisaveta.

I naravno, tu je i jedno tajno oružje, koji takođe topi kilograme. I to jedno, veoma slatko "oružje".

- Naravno, i deca su moja teretana. Moji privatni treneri. Bukvalno, jer ne sedam. Svakako i to utiče na kilažu - pomalo iz šale, pomalo ozbiljno, rekla je glumica.

Ako i vi želite da postignete savršenu liniju kao Jelisaveta, možete početi da praktikujete njenu fitnes rutinu i sigurno ćete videti pozitivne rezultate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs