SRPSKA VODITELJKA IMA TELO KAO VRETENO, SMRŠALA JE 8 KG ZA SAMO OSAM DANA: Jednu namirnicu jela svaki dan u 13 h

Voditeljka Ana Radulović, smršala je 8 kg za samo osam dana i sada ima telo kao vreteno.

Lepi & Zdravi
Autor:
SRPSKA VODITELJKA IMA TELO KAO VRETENO, SMRŠALA JE 8 KG ZA SAMO OSAM DANA: Jednu namirnicu jela svaki dan u 13 h
Foto: Printscreen Instagram

Voditeljka Ana Radulović važi za jednu od najzgodnijih žena na domaćoj estradi. Međutim, zansono telo nije došlo samo od sebe, a Ana je priznala da već neko vreme unazad vodi računa o svom izgledu.

Naime, ona je otkrila da je bila na kratkoj dijeti pomoću koje je skinula 8kilograma za 8 dana, i to, uz salatu. Osim toga, Ana redovno trenira u teretani, te bog toga ima vretenasto telo.

– Salatu izdvojiti u činiju. Kriške hleba iseckati u kockice, i dodati u salatu. Isto učiniti sa prsima. Dodati maslinovo ulje, so, senf po želji. Sve dobro izmešati, ostaviti 15-20 minuta da slegne. Ovu salatu sam jela svaki dan 8 dana, obično oko 13 časova. Pre toga sam uvek popila šolju tople vode sa malo limuna. Do kraja dana sam pila samo vodu. Za osam dana skinula sam osam kilograma. Ono što je važno jeste da hleb bude bez glutena. Imate da ga kupite i svim bolje snabdevenim marketima i radnjama sa zdravom hranom – istakla je Ana za Pink.

Osim što je korigovala ishranu, Radulovićeva je počela i redovno da vežba, što je svojevremeno i otkrila.

– Pre mesec dana sam krenula u teretanu, gde vežbam sa ličnim trenerom. Kada imam vremena, treniram svaki dan, a kada imam puno posla, odem jednom ili dva puta nedjeljno. Čim se vreme stabilizuje, počeću da trčim u prirodi kako bih se dodatno zategla – rekla je ona tada.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

- Osim što sam probušila kašiku, posle 16 sati ništa nisam jela. Morala sam da budem na tako rigoroznom režimu, jer mi se ponekad činilo da se gojim i od vode - rekla je Ana koja je umela da pojede i po četiri sladoleda na dan.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs