Sastojci:
- 200 ml mleka
- 50 g kakao praha
- 200 g šećera
- 65 g putera
- 300 g keksa
- 500 g krem sira
- 300 ml slatke pavlake
- 100 g čokolade
- 100 g bele čokolade
Za glazuru:
- 150 g čokolade
- 100 ml slatke pavlake
Priprema:
- U mleko dodajte šećer (100 g), kakao, istopljeni puter i izlomljeni keks, pa sipajte u okrugli kalup.
- Krem sir podelite na 2 jednaka dela (po 250 g), pa u jedan dodajte istopljenu čokoladu, a u drugi istopljenu belu čokoladu.
- Sjedinite, pa umutite slatku pavlaku.
- Pola dodajte u jednu smesu, pola u drugu.
- Promešajte, pa preko kore od keksa sipajte prvo crni fil, pa beli.
- Napravite glazuru tako što ćete istopiti čokoladu sa slatkom pavlakom i prelijte tortu.