hit

ČAS HOĆE SA OVE, ČAS SA ONE STRANE: Bosanac izgradio rotirajuću kuću kako bi ugodio ženi!Ceo region mu aplaudira!(VIDEO)


Kada se kuća gradi večita je dilema na koju stranu za lepši pogled okrenuti prozore? Vojin Kusić iz Srpca rešio je to tako što je napravio kuću koja se rotira

Enterijer
Autor:
Foto: PrintscreenJutjub/Daniel Đukić

Vojin Kusić iz Srpca u Bosni i Hercegovini, izgradio je rotirajuću kuću, a na taj potez je odlučio kako bi udovoljio supruzi".

Naime, kuću je isprojektovao i uradio sam, a za sebe kaže da je samouk čovek:

"Imao sam želju da napravim tako nešto što nema niko. Video sam da tako nešto ima dalje da se vidi, ali eto da bude nešto ovako na Balkanu", rekao je za Nova.bh.

Sagradio je kuću veličine 56 kvadrata, sa pogledom na Novu Gradišku i Slavonski Brod, odnosno Laktaše, zavisno od toga na koju stranu je okrenuta:

"Kada sam pravio porodičnu kuću, žena je rekla: ‘Želim da spavaća soba bude pored puta da me bude sunčevi zraci’. Dnevni boravak je išao s druge strane. Onda joj je to dosadilo. ‘Osećam se zatvorena kao u kavezu. Hoću da vidim ko mi uđe u dvorište, da mi je pored puta’, kazala je. Tada sam pregradio zid. Pravio dnevni boravak s druge strane i pune ruke posla. Onda sam počeo ovo da radim. Kada su me pitali zašto, rekao sam da mi je dosadilo. Žena čas hoće s ove, čas hoće s one strane. Sada se okreće pa neka vidi kako će", rekao je za Nova.bh.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...