BER GRILS JE IZVUKAO PRSTEN IZ ZADNJICE I ZAPROSIO ŽENU! UPOZNAO JU JE DOK JE TRČAO NAG: Žive izolovano, a mesto je ŠOK

Ber Grils je svoju ženu Šaru upoznao dok je trčao nag na plaži, jer mu je voda odnela garderobu, da bi potom šokirao u intervjuu, kada je rekao da je prsten izvukao iz zadnjice. Ovo je njegov poprilično zanimljiv život.

Vip priča
Autor:
BER GRILS JE IZVUKAO PRSTEN IZ ZADNJICE I ZAPROSIO ŽENU! UPOZNAO JU JE DOK JE TRČAO NAG: Žive izolovano, a mesto je ŠOK
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ber Grils je uživa u fascinantnoj karijeri, dok zapravo živi poprilično zanimljiviji život iza scene.

Bivši britanski vojnik Specijalne vazdušne službe(SAS), stekao je ime kao TV stručnjak za sve u vezi sa preživljavanjem, prolazeći kroz nezamislive situacije.

Iako fanovi znaju dosta o Berovoj strasti prema adrenalinskim aktivnostima, njegov privatni život je više manje nepoznat, kao i pravo ime.

Ber Grils
foto: Profimedia

Dakle, ko je zapravo čovek koji se predstavlja kao Ber Grils, osoba koja je u stanju da pred vašim očima pojede puža ili bubu?

Ber je nesumnjivo fantastično ime za stručnjaka za preživljavanje(Bear na engleskom znači medved) koji većinu svog vremena provodi u divljini, ali to nije bilo ono koje je dobio pri rođenju. Rođen kao Edvard Majkl Grils od oca političara sera Majkla Grilsa i ledi Sare 'Sali' Grils (rođena Ford), nadimak Ber(medved) je nastao na veoma sladak način.

Tokom intervjua 2011. za britanski list "Gardijan", Ber je otkrio: "Kršten sam kao Edvard. Moja sestra mi je dala ime Ber kada sam imao nedelju dana i ono se zadržalo."

Ber Grils
foto: Profimedia

Ispostavilo se da je ime izuzetno prikladno za tako avanturističko dete, koje se od malih nogu bacilo na aktivnosti na otvorenom kao što su penjanje, jedrenje i planinarenje.

Ber je oženjen spisateljicom Šarom Kenings Najt, koju je upoznao nekoliko pre nego što je postao najmlađi Britanac koji se popeo na Everest 16. maja 1998. godine, u dobi od samo 23 godine. U epizodi "Životnih priča Pirsa Morgana", Ber je otkrio da je prvi put kada ga je Šara zapazila, trčao po plaži u Škotskoj i to potpuno nag!

Ber Grils
foto: Phil Harris / MirrorPix / Profimedia

Ber je podelio: "Na severnoj obali je bilo hladno, a talas je došao i odneo moju odeću. Trčao sam okolo gol, pokušavajući da pronađem svoje pantalone.“ Dodao je: "Bio je to najgori trenutak na svetu da se zaljubim jer sam bio u Škotskoj. Bila je Nova godina, trenirao sam..."

Srećom, Šari nije smetalo da njen budući muž bude nag, a kada je došlo vreme za veridbu, Ber je tačno znao šta treba da uradi. Ber je zaprosio svoju devojku dok su se kupali nagi, priznajući da je "Izvukao prsten iz svoje zadnjice."

Venčali su se 2000. godine, ali tu godinu ne pamte kao srećnu jer je i Beru i njegovoj supruzi preminuo otac i to u 12 nedelja razmaka. To ih je oboje toliko dotuklo da im je i brak trpeo.

"Za mladi par, zajednička kriza zaista može ili da vas učvrsti ili slomi," rekao je Ber.

Ber Grils
foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Kada je prošao loš period, par je dočekao srećnija vremena i to rođenjem tri sina: Džesija rođenog 2003, Marmaduka rođenog 2006. i Haklberija rođenog 2009.

Čini se da je Šara u velikoj meri inspirisana bračnim životom, jer je od tada napisala dve knjige na tu temu. Njena prva knjiga "Marriage Matters" objavljena je 2006. godine i opisana je kao "blistava kolekcija mudrih i duhovitih izreka o braku".

Ber i njegova supruga žive na izolovanom ostrvu koje su kupili. Ostrvo od 20 hektara, koje se nalazi na obali Velsa, dolazi u kompletu sa svetionikom, delfinima i vidrama koje naseljavaju zaliv. U intervjuu za "Vaniti Fer", Ber je oduševljeno rekao: "Naše malo, privatno skrovište na ostrvu je bez mreže, struje ili tekuće vode. Ima mali svetionik pored naše kuće i okruženo je neverovatnim morskim liticama, fokama i delfinima, to je moje omiljeno mesto na planeti!"

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs