ĆERKA HOLIVUDSKE GLUMICE SVAKI DAN IMA DRUGU BOJU KOSE: „Nisam dobra u postavljanju granica, moram da budem bolja"

Kortni Koks pričala je o svom roditeljstvu i smatra da je trebala biti "čvršći roditelj" svojoj ćerci Koko Arket, izrazila je i pokajanje što nije 'uskočila' kada se tinejdžerka pobunila

Celebrities
ĆERKA HOLIVUDSKE GLUMICE SVAKI DAN IMA DRUGU BOJU KOSE: „Nisam dobra u postavljanju granica, moram da budem bolja"
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica Kortni Koks se osvrnula na svoj roditeljski put sada kada njena ćerka Koko Arket ima 19 godina. 59-godišnja zvezda kultne serije "Prijatelji"otvorila je karte o sebi kao roditelju i bila potpuno iskrena o svom roditeljskom stilu.

Govoreći o situacijama kroz koje je Koko prolazila u prošlosti, Kortni je rekla: „Nisam želela da se mešam ni sam znala da nešto nije u redu, da se ne bi naljutila na mene"

Kao i mnoga deca, Koko, koju je Kortni dobila sa bivšim mužem glumcem Dejvidom Arketom, bila je ubeđena da njena majka ne razume kroz šta ona prolazi i insistirala je da sama ide svojim putem.

„Razumela sam je i trebalo je da verujem sebi i trebalo je da se umešam“, rekla je glumica, pa dodala. „Ne kažem da sam je napravila onakvom kakva jeste, ali vidite neke stvari u drugim ljudima, pogotovo u sopstvenoj deci, bilo da je to samo briga ili nešto drugo“, nastavila je.

Kortni Koks
foto: Reuters/Mario Anzuoni

Međutim Kortni priznaje da sve ovo govori iz drugačije pozicije u životu , jer danas nije ista osoba koja je bila pre mnogo godina kada su se pojavile određene situacije.

„I mislim, to je jedna od stvari koja dolazi sa godinama, naučila sam da kažem ne, naučila sam da imam granice, ali ranije kada je Koko bila dete ili čak pre mnogo godina, volela bih da sam bila čvršći roditelj“, objasnila je ona.

Ljudi su mi govorili: „Zašto dozvoljavaš Koko da nosi toliko šminke?“ ona se šminkala oduvek, to je za nju samoizražavanje“, objasnila je Koks.

"Ona voli da se oblači. Ona će ofarbati kosu toliko puta, pre nedelju dana je bila ljubičasta, mislim da je sada plava pre nego toga je bila pltinasta."

Glumica se našalila da je Koko toliko puta promenila boju kose da joj je kupatilo bilo upropašćeno 1.000 puta.

"Ali na kraju, deca će biti deca", zaključuje ona. „Mislim da im jednostavno moramo dozvoliti da budu oni sami, sa granicama naravno“, rekla je. „Ja nisam dobra u granicama, moram da budem bolja u tome."

Na pitanje da li postoji nešto što joj se ne dopada kod sebe, Kortni je rekla.

„Ono što mi se najmanje sviđa kod sebe bilo bi osećanje ljubomore“, rekla je ona, dodajući da nije sigurna da li su to godine ili nesigurnost ili nešto drugo dovodi do njene ljubomore.

„Mislim da je samo ljubomora tako užasna emocija, a ja je ponekad imam. Postajem ljubomorna ili uplašena, bilo zbog toga što starim i ne mogu da ostanem u igri, ili bi moglo biti o bilo čemu drugom, ali kad god osetim ljubomoru, ne mogu to da podnesem“, nastavila je ona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs