PEVAČICA POSLALA SNAŽNU PORUKU MAJCI NAKON ŠTO JOJ JE PREOTELA LJUBAVNIKA: Zbog njega je ZARATILA sa celom porodicom

Kažu da u velikim i mnogobrojnim porodicama nikad nije dosadno, za njih to definitivno važi

Celebrities
16:04h
PEVAČICA POSLALA SNAŽNU PORUKU MAJCI NAKON ŠTO JOJ JE PREOTELA LJUBAVNIKA: Zbog njega je ZARATILA sa celom porodicom
Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Noa Sajrus je na društvenim mrežama podelila fotografiju šokantnog stajlinga na muzičkom festivalu Koačela koji su njeni pratioci shvatili kao svojevrsnu poruku njenoj majci usled njihove porodične svađe.

Pevačica je ponela uzanu haljinu bez leđa na čijoj pozadini u donem delu, malte ne na njenoj zadnjici je bila odštampana reč 'majka', ispod koje joj se nazirao provokativan donji veš.

Poznato je da je Noa ljuta na svoju majku Tiš Sajrus jer je navodno 'ukrala' njenog bivšeg Dominika Persela od nje.

Tiš i Dominik su se venčali u domu Noine slavne sestre Majli 19. avgusta 2023. na ceremoniji koju je Noa preskočila.

Bilo je različitih priča o tome da li se nešto dešavalo između Noe i Dominika, ali ona tvrdi da su se 'viđali' i da su se 'zabavljali' pre nego što je on na kraju oženio njenu majku.

Nakon toga Noa je bila "uvređena" kada se njena majka udala za australsku filmsku zvezdu. Noa i Dominic su se viđali kao prijatelji sa beneficijama, neprestano. Prestali su da se viđaju kada je on otpočeo vezu sa Tiš koja je znala da se on prvo viđao sa njenom ćerkom.

Iako su Noa i Dominic prestali da se viđaju kada je počela njegova veza sa Tiš, Tiš nikada nije dala Noi priliku da priča o svemu ovome pre nego što su se venčali. Takođe se pričalo da je Tiš 'unajmila obezbeđenje' da drži Nou podalje od venčanja.

Šuškalo se i da je Tiš počela da 'goni' Dominika, koji je navodno još uvek bio romantično povezan sa Noom 'oko 8 do 9 meseci', ali su u tom trenutku imali problema, moguće zbog razlike od 30 godina, međutim porodični insajder je prošlog meseca rekao za Dailimail.com da je Noa 'izmislila detalje' veze sa Dominikom.

„Noa nikada nije izlazila sa Dominikom i nisu bili zajedno“, rekao je insajder. "Ona je u zabludi da misli drugačije i pokušava da stvori narativ koji će je naslikati kao žrtvu." Izvor je dodao o razdoru: „Noa je oduvek žudela za pažnjom jer je nije dobila dok je odrastala. Tiš je uvek bila naklonjenija Majli, jer je tamo bio novac.'

Noa Sajrus
foto: Printscreen Instagram Story/ Noah Cyrus

Navodno, majka petoro dece želi da popravi svoju vezu sa ćerkom, ali uprkos njenim naporima, Noa i Tiš nisu razgovarae otkako se cela stvar dogodila sa Dominikom. U jednom trenutku čak su se međusobno nakratko blokirale na društvenim mreža kada je „sve ovo počelo“, ali su se od tada ponovo zapratile.

Pored ovog očiglednoh razloga razdora između njih dve, veruje se i da je Noa ostala na strani svog oca Bili Reja nakon razvoda roditelja.

Bili i Tiš su se zvanično razveli nakon 30 godina braka 2022. i od tada su nastavili svoj život sa novim partnerima, ali je sada jedan insajder dao uvid u Noin odnos sa njenim ocem.

„Noa je veoma odana Bili Reju, ona i njen otac su oduvek imali veoma blizak odnos.“

Bivši supružnici dele petoro dece zajedno: biološku decu Majli (31), Noa (31) i Brejsona (29), kao i Brendi (36) i Trejs (34), Tišovu ćerku i sina iz prethodnog braka, koje je Bili Rej usvojio. Muzičar takođe ima sina Kristofera (31) sa bivšom Kristin Laki.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs