NJEMU JE BILO 18, A NJOJ 42 GODINE KAD GA JE ZAVELA I ODVELA PRED OLTAR: Uzeo je njeno prezime i postao muž za POŽELETI

Ljubavna priča glumca koji je oženio 23 godine stariju ženu prepuna je romantičnih detalja.

Celebrities
NJEMU JE BILO 18, A NJOJ 42 GODINE KAD GA JE ZAVELA I ODVELA PRED OLTAR: Uzeo je njeno prezime i postao muž za POŽELETI
Foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Oni su jedan od holivudskih parova o kojima se najviše priča, ali daleko od buke i blještavila sveta šoubiznisa, Aron Tejlor-Džonson i njegova supruga Sem Tejlor-Džonson su slika i prilika bračnog blaženstva.

Aron (33) i Sem (57) su dobro uspostavljeni u svojim karijerama. Sem je rediteljka i umetnica od ranih 1990-ih, a danas je možda najpoznatija po svom radu na režiji velikih filmova kao što su njen debi Nigde dečak, Pedeset nijansi sive i predstojeći biografski film Ejmi Vajnhaus, Povratak u crno.

Aron Tejlor-Džonson
foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Aron je, u međuvremenu, godinama stekao mnoge zasluge u naslovima kao što su Angus, Thongs and Perfect Snogging, Avengers i, nedavno, Tenet i Bullet Train.

Godine 2008. Sem Tejlor je imala 42 godine, nedavno se razvela i spremala se da režira svoj prvi igrani film. Rediteljka je i dva puta preživela rak pa dodaje da zbog toga nije bila nervozna zbog svog rediteljskog debija.

Sem Tejlor-Džonson, Aron Tejlor-Džonson
foto: Nick Zonna/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Aron Džonson je dobio glavnu ulogu u njenom filmu. Tako se sudbina ukrstila na put 18-godišnjeg glumca i majke dvoje dece. Njihova ljubav se rodila dok su se upuštali u svoj filmski projekat, a ostalo je bila istorija.

Razlika u godinama im nikada nije predstavljla problem, a Aron je ranije priznao: "Ja sam stara duša, a ona mlada duša". S druge strane, Sem je priznala da ju je privukla zrelost mladog glumca, na čiji šarm je odmah pala.

Aron Tejlor-Džonson, Sem Tejlor-Džonson
foto: Profimedia

Od samog početka, Aron je duboko u sebi znao da će Sam postati njegova žena i nije želeo da gubi vreme na čekanje. "Čim smo završili snimanje, rekao mi je da će se oženiti sa mnom", otkrila je Sem i dodala: "Nikada nismo bili na sastanku, pa čak se nismo ni poljubili".

Aron Tejlor-Džonson
foto: Profimedia

Par je najavio veridbu 2009. godine, tokom premijere njihovog filma u Velikoj Britaniji. Dok je 2012. godine, 5 meseci nakon što su dobili drugo dete zajedno, rekao sudbonosno: "Da".

Mladenci su čak odlučili da uzmu jedno drugom prezime. Tada 22-godišnji glumac je svoju odluku objasnio rečima: "Ne vidim zašto žene treba da uzimaju muško prezime", zatim je dodao: "Želeo sam da budem deo nje isto koliko je i ona želela da bude deo mene".

Mnogi komentarišu da je Semod njega napravila papučara i da ga je uzela pod svoje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs