REKLI SU DA KRADE BOGU POSLEDNJE DANE I DA ĆE GA RAK POJESTI: Od života je uzeo sve, a 40 godina mlađa ga preporodila

Glumac kojeg je 40 godina mlađa devojka preporodila, uzima od života sve.

Celebrities
REKLI SU DA KRADE BOGU POSLEDNJE DANE I DA ĆE GA RAK POJESTI: Od života je uzeo sve, a 40 godina mlađa ga preporodila
Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Švedski glumac Dolf Lundgren već osoam godina vodi borbu sa rkarcinomom pluća, dok mu nesebičnu podršku pruža 40 godina mlađa devojka, sa kojem je leto proveo u intimnom zagrljaju, na jahti.

Mnogi su mu spočitavali ljubavnu vezu sa devojkom koja je mlađa čak i od njegovih ćerki, komentarišući da se očajnički trudi da isprati njen tempo.

Ipak, čini se da mu je to i pošlo za rukom, a njihovo nedavno pojavljivanje u javnosti to i pokazuje. Naime, glumac je vidno smršao, dok takođe izgleda mnogo mlađe.

Dolf Lundgren
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pažnja i ljubav njegove mlade izabranice mu i te kako prija, a ona je uz njega bila u najtežim trenucima.

- Usta su ga jako bolela, ruke su ga bolele, nije mogao ništa da jede. Bila je to teška borba, gubio je na težini. Shvatila sam da je mnogo gore nego što smo mislili, počeli su da pričaju o tumorima na plućima, želucu, kičmi, bubrezima, ispričala je Ema o glumčevoj borbi protiv opake bolesti.

Dolf Lundgren
foto: A LONE WOLF/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, glumac je svojevremeno važio za jednog od najvećih ženskaroša. Dok je bio u vezi s muzičarkom Grejs Džouns radio je neverovatne stvari.

Glumac je otkrio nepoznate detalje o vezi s umetnicom kao i zašto je njihova ljubav pukla.

- Grupni seks se događao s vremena na vreme, da, i s Grejs i bez nje. Kad smo bili zajedno ona bi često doma dovela neke prijateljice. Možda ih je bilo četiri ili pet maksimalno. To zvuči kao odlična ideja i često je bila, ali ako ujutru moraš da ustaneš da bi se borio sa Silvesterom Staloneom, onda nije tako dobro - rekao je Dolf.

1 / 11 Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako se celo njeno društvo tada drogiralo i svi su bili na kokainu, njega to nikad nije zanimalo jer je po celi dan trenirao.

- Bile su to osamdesete kad su se drogirali samo bogati ljudi. To nije bila pretnja društvu, to su samo bili bogati klinci koji su se zabavljali. Uostalom, u Njujorku si tada mogao da šmrčeš kokain usred restorana i niko ne bi ni trepnuo, uključujući konobare -rekao je.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs