SESTRA VIKTORIJE BEKAM MLAĐA 10 GODINA, A LICE UNAKAZILA ODLASKOM KOD PLASTIČARA: Njenu prirodnu lepotu su svi HVALILI

Sestra Viktorije Bekam sve je šokirala izgledom, lice je joj je neprepoznatljivo

Celebrities
15:49h Autor:
SESTRA VIKTORIJE BEKAM MLAĐA 10 GODINA, A LICE UNAKAZILA ODLASKOM KOD PLASTIČARA: Njenu prirodnu lepotu su svi HVALILI
Foto: Printscreen Instagram / louisesadams

Viktorija Bekam je nedavno na spektakularan način proslavila 50. rođendan, a to slavlje nikako nije moglo da prođe bez njene rođene sestre Luzi Adams. Iako je ona veoma retko pojavljuje u javnosti, dobro je poznatno da su ove dve dame izuzetni bliske i privržene, te da uprkos različitim načinima života nikada se nisu udaljile.

Takođe, ni supruga Dejvida Bekama ne voli puno da priča o svojo privatnosti, te joj polazi za rukom da sve ove godine svoje najmilije sačuva od medija.

Luiz Adams
foto: Backgrid UK / Profimedia

O Luiz se ne zna mnogo sem da je ona mlađa Viktorijina sestra i da ima 40 godina. Majka je četvoro dece - Finlija, Liberti, Talulu-Mej i Kvinsija koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Darenom Fludom. Poput sestre, i Luiz je u svetu mode, te ima svoj butik u Engleskoj.

Međutim, otkako se pojavila na sestrinoj proslavi, javnost ne prestaje da priča o njenom izgledu.

Naime, poznato je da se Viktorija ne miri sa starenjem, te da je u prošlosti nekoliko puta odlazila "pod nož". Ali, modna kreatorka je u poslednjem momentu stala sa estetskim korekcijama, mnogi su je upozoravali da će lice uništit.

1 / 5 Foto: Backgrid UK / Profimedia

Sa druge strane, Luiz nije imala kočnicu i u poslednje vreme preteranim odlascima kod plastičara izmenila je lični opis, te je želja za podmlađivanjem na kraju imala kontraefekat.

Ako se osvrnemo na slike od samo pre par godina, korisnici društvenih mreža su hvalili njen prirodniji izgled, jer se činilo da nije opterećenja borama poput Viktorije. A onda je otišla u drugu krajnosti, te su godine na njenom licu postale još vidljivije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs