BOŽANSTVENA

JESENJA POSLASTICA BROJ 1: Medena pita od bundeve će vam ogrejati dušu!(RECEPT)

Iskoristite sezonu bundeve i napravite ovu fenomenalnu pitu!

Recepti
Autor:
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • kore za pitu 500gr
  • Bundeva 1kg
  • med 100gr
  • šećer 2 kašike
  • cimet dve kašicice
  • vanilin šećer 2 kom
  • ulje po potrebi
  • šećer u prahu po želji

Kako pripremiti:

Izrendajte bundevu i pomešajte je sa medom, šećerom, vanilin šećerom i cimetom. Svaku koru poprskajte uljem, ravnomerno rasporedite po njoj kašiku fila i umotajte je. Ponovite postupak sa svakom korom i stavite na pleh obložen papirom za pečenje. U zagrejanoj rerni na 180 C, pecite pitu dvadesetak minuta.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...