ukus je fascinantan

Začinjena pohovana piletina: Bogatstvo hrskavog ukusa koji se ne zaboravlja! (RECEPT)

Pripremite piletinu na ovaj način i uživajte u čaroliji ukusa

Recepti 04.09.2019. - 12:30h Autor: Stil/Gastro.24 Sata.Hr
Foto: Shutterstock

Sastojci:

 

  • 50 grama glatkog brašna
  • 100 grama hlebnih mrvica
  • 1 limun
  • šaka seckanog peršuna
  • jaje
  • 4 fileta pilećih prsa
  • ulje

 

Pohovana piletina bez ulja: Ovo je tajna za rumene i hrskave batake i krilca!

foto: Shutterstock


Priprema:

 

  • Pomešajte brašno i hlebne mrvice s pola seckanog peršuna i narendanom koricom od limuna.
  •  U drugoj posudi razmutite jaje i posoliti ga i pobiberite.
  • Pileća prsa uvaljajte u smesu s mrvicama, pa u jaje i potom opet u mrvice.
  • Na zagrejanom ulju, pohujte na laganoj temperaturi panirana prsa dok ne dobiju lepu zlatnu boju s obe strane.
  • Poslužite toplo i posipajte preostalim seckanim peršunom!

 

Sočna, kremasta i hrskava, prste da poližete: Pohovana piletina sa spanaćem koju ćete obožavati! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...