OČARAVAJUĆI UKUS

Krem supa od praziluka: Gusto božanstvo ukusa sa pikantnim začinom koji neutrališe masnoću! (RECEPT)

Ova ukusna gusta supa se brzo priprema, a idealna je za posluživanje uz kašiku kisele pavlake

Recepti
Autor:
Krem supa od praziluka: Gusto božanstvo ukusa sa pikantnim začinom koji neutrališe masnoću! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Sastojci:

Gusta krem supa od tikvica: Pravo božanstvo ukusa! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Priprema:

  • Praziluk dobro operite i naseckajte.
  • Dinstajte praziluk pna maslacu, zajedno s naseckanim belim lukom. Pazite da beli luk ne zagori.
  • Posolite, pobiberite i začinite timijanom.
  • Nakon pet minuta, kada se praziluk termički obradi, dodajte temeljac, te krompir koji ste prethodno ogulili i iseckali a na malene kockice.
  • Kuvajte dok krompir ne omekša, a onda sklonite s vatre.
  • Štapnim mikserom izmiksajte povrće kako biste dobili gustu supu, te je vratite na laganu vatru.
  • Dodajte slatku pavlaku i kuvajte još minut, dva.

Zelena supa po receptu čuvenog kuvara: Samo 3 sastojka, a ukus je očaravajući! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs