Svaka joj čast

Smršala 8 kg za mesec dana bez izgladnjivanja: Mlada majka otkrila svoj recept za uspeh! (FOTO)

Pronašla je super program na internetu i srećna je što napokon jede pravu hranu

Fitnes & Nutricija
Autor:
Smršala 8 kg za mesec dana bez izgladnjivanja: Mlada majka otkrila svoj recept za uspeh! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / real_mumma

Australijanka Adel Barbaro (35) majka je dvoje dece koja je uspela da smrša skoro osam kilograma za samo četiri nedelje. Ova blogerka se odrekla samo nezdrave hrane i vina uveče.

Nedavno je objavila fotografiju svoje vitke figure dok u rukama drži dve kese krompira, ekvivalent kilaži koju je izgubila.

"Četiri nedelje i dve kese krompira", kratko je napisala i dodala fotografije pre i posle.

Za godinu dana smršala 26 kg: Kalorije ne brojim, jedem i tortu, evo kako mi je uspelo! (FOTO)

A post shared by ADELE BARBARO (@real_mumma) on

Pronašla super program ishrane

Budući da je dobila brojna pitanja o tome kako je uspela to da postigne, Adel je za Daily Mail otkrila svoju filozofiju.

"Bila sam prezasićena svime i sebe stavljala na poslednje mesto. Uvek sam išla na dijetu od sutra, a kako su dani prolazili, imala sam sve manju motivaciju. Jela sam smeće, puno pila, nisam vežbala niti dobro spavala. Koža mi je bila u groznom stanju i osećala sam se teskobno. Počela sam da preskačem doručak, a jela obilne ručkove i večere, koje sam zalivala vinom", priznaje blogerka.

Smučila se sebi zbog debljine: Promenila jednu stvar i smršala 107 kg! (FOTO)

A post shared by ADELE BARBARO (@real_mumma) on

Sve se dodatno pogoršalo kad su joj hormoni podivljali nakon što je prestala da doji. Počela je da se goji, a onda je konačno odlučila da uzme stvar u svoje ruke. Promenila je plan ishrane i počela da šeta nakon što bi stavila decu na spavanje. Oslanjala se na program Be Fit Food i rezultati su, kaže, došli brže nego što se nadala.

"Za dve nedelje izgubila sam 5,25 kg. Da, celu kesu krompira", pohvalila se.

Hrana koja vraća štitastu žlezdu u ravnotežu: Pre lekova, isprobajte ovo!

A post shared by ADELE BARBARO (@real_mumma) on

Njen tipičan dan

Do kraja prvog meseca novog režima, ova majka je izgubila 7,8 kg i preko 10 odsto telesne masnoće. Time se biološki podmladila za osam godina jer je sa 74,6 kg došla na 66,8 kg.

"Uglavnom za doručak jedem španski omlet, goveđi kari za ručak, za međuobrok ubacim proteine, a za večeru spremim tajlandsku piletinu. Ako želim, počastim se i čizkejkom za desert", opisuje Adel svoju tipičnu ishranu.

Napitak od dva sastojka koji brzinski topi salo sa stomaka: Rezultati vidljivi za 15 dana! (RECEPT)

A post shared by ADELE BARBARO (@real_mumma) on

"Takođe, ograničila sam unos vina na samo jednu čašu mesečno. Želela bih da dođem na 65 kila i da na tome ostanem. Rezultati su do sada zaista čudesni, osećam se inspirisano", dodaje. Najbolja stvar koju joj je donela ovakva dijeta je, priznaje, to što napokon jede pravu hranu. Ne troši nikakve pilule za mršavljenje ni čajeve ni energetske pločice. Jede normalno, ali proporcionalno i promišljeno – u tome je caka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs