u top formi!

OVE 4 NAVIKE U ISHRANI MERIL STRIP SU ZADUŽENE ZA NJENU MLADOLIKOST: Ona pod brojem 3. je ključna!

Niko ne može da poveruje da glumica uskoro puno 73. godine!

Fitnes & Nutricija
Autor:
OVE 4 NAVIKE U ISHRANI MERIL STRIP SU ZADUŽENE ZA NJENU MLADOLIKOST: Ona pod brojem 3. je ključna!
Foto: Profimedia

Meril Strip se trudi da vodi uravnotežen život, ali nikako se ne odriče svega onoga što voli da jede. Smatra da je za dobar izgled najbitniji balans. Godinama se pridržava ove četiri navike, kada je ishrana u pitanju, što joj omogućuje da izgleda fenomenlano u 8. deceniji!

1. Sprema hranu sa prijateljima

Obožava da kuva sa prijateljima i deli hranu sa njima. Veliku važnost pridaje zajedničkim večerama. Smatra da uz dobru atmosferu i priču se mnogo manje pojede, jer nije akcenat na hrani.

2. Uživa u pici

Glumica se apsolutno nikada ne odriče pice! To joj je omiljena "nezdrava" hrana.

Meril Strip
foto: Shutterstock

3. Ne fokusira se na gubitak kilograma

Iako je njen jelovnik vrlo raznovrstan, ona se nikako ne opterećuje kilogramima i kilažom.

Strip je 2014. godine stekla počasni doktorat na Univerzitetu Indijana. U svom govoru dala je iskrene, korisne savete mladim ljudima.

- Za mlade žene, rekao bih, ne brinite toliko o svojoj težini. Devojke provode previše vremena razmišljajući o tome, a ima i boljih stvari. Za mladiće, pa i žene, ono što vas čini drugačijim ili čudnim , u tome je vaša snaga. Svi pokušavaju da izgledaju na neki način, a zapravo, ljudi koji izgledaju drugačije su oni koji pobeđuju. Nekada sam mrzela svoj nos - iskrena je bila Meril.

4. Koristi namirnice organskog porekla

Poznato je da ona ne troši mnogo novca na preparate za negu kože. Ona se drži organske ishrane, a nastoji da ne dodiruje rukama svoje lice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs