REČ STRUČNJAKA

DOKTOR VLADIMIR SINICKI O KVANTNOJ MEDICINI: Evo kako možete da otkrijete sve SKRIVENE bolesti u vašem telu!

U jednom pregledu otkriva vam sve slabe tačke u organizmu!

Saveti stručnjaka
12:08h Autor:
DOKTOR VLADIMIR SINICKI O KVANTNOJ MEDICINI: Evo kako možete da otkrijete sve SKRIVENE bolesti u vašem telu!
Foto: Printscreen Youtube / Jutarnji Program TV Happy

Razvojem kvantne fizike čovečanstvo je spoznalo da je energija suština života. Razvojem aparata iz oblasti kvantne medicine možemo da registrujemo poremećaj energetskih tokova organizma, a samim tim da prepoznamo bolest u njenom začetku i na vreme pristupimo lečenju i menjanju životnih navika i time sprečimo da se bolest ponovo javi!

Naime, kvantna medicina predstavlja pravac holističke medicine koji integriše znanja i iskustva kvantne fizike, zapadne i istočne medicine kao i bioelektronike.

Osnovno načelo kvantne fizike je da apsolutno sve ima frekvenciju, a da svaka ćelija našeg tela ima svoju idealnu frekvenciju. Kada se ta idealna frekvencija promeni usled dejstva različitih spoljašnjih i unutrašnjih faktora, dolazi i do poremećaja biohemijskih procesa što vodi u nastanak bolesti.

Ljudski organizam se konstantno nalazi u procesu samoizlečenja. Ukoliko odbrambene snage organizma nisu uspele da obezbede homeostazu, potrebna je im je pomoć u vidu mikrorezonantne terapije.

Koje metode se koriste u kvantnoj medicine?

Ono što je ključno za razumevanje procesa prlikom pregleda zasnovanog na kvantnoj medicine je to da je sam pregled zasnovan na neinvazivnoj metodi (nema kontakta i nije bolan) i na mikrotalasnom opsegu frekvencija od 30-300 GHz.

Ovaj opseg frekvencija predstavlja jedan rezonantni prozor našeg organizma u kom se odvijaju procesi koje detektuju uređaji za kvantnu medicinu i na osnovu njih uočavaju anomalije.

Pored toga, uočeno je da je naše telo u stanju da prepozna i rezonuje i sa talasima niskih frekvencija od 10 Hz-500 kHz, što je osnov Biorezonantne terapije (BRT), ali i sa infracrvenim (IR) zračenjem i svetlošću različitih boja, što je osnov za Multirezonantnu terapiju (MultiRT).

Kako izgleda pregled kod doktora kvantne medicine?

Jedna od ključnih odlika pregleda kod doktora kvantne medicine je to što je sam pregled potpuno bezbolan i bez štetnog zračenja i zatvorenog prostora.

Termovizijskim skenerom snima se toplota tela i po promeni stotinke stepena mogu se dijagnostifikovati degenerativne, zapanjenske, benigne i maligne promene. Na ekranu se nakon kompjuterske obrade vide toplotni portreti za zonama povišene ili smanjene temperature kojim se oslikavaju problematične zone.

Drugi deo snimanja podrazumeva pregled biorezonantnim skenerom koji registruje poremećaje elektromagnetnog polja naših ćelija , tkiva i organa i na taj način može da otkrije predispoziciju za nastanak oboljenja, početne faze oboljenja ili već uznapredovalu bolest. Pregled je komforan i ne zahteva posebne pripreme, a pritom je bezbedan za sva starosna doba.

Dobija se jedinstveni prikaz celokupnog organizma i tu u kratkom vremenskom periodu.

Ova metoda pregleda suštinseki predstavlja jedan detaljan sistemski pregled svih organa i sistema organa i daje nam mogućnost da prepoznamo da li je pacijent intolerantan na neku namirnicu ili postoji predispozicija za neka oboljenja.

Koje sve probleme možemo dijagnostifikovati kvantnom medicinom?

Pregledom na biorezonantnom i termovizijskom skeneru mogu se dijagnostikovati oboljenja glave i vrata, štitaste žlezde, dojki, srca i pluća kao i oboljenja gastrointestinalnog i urogenitalnog trakta. Na ovakav način možemo snimiti kompletnu cirkulaciju, kompletan nervni i koštano-zglobni sistem prepoznati iste simptome različitih oboljenja i na taj način izbeći mnogobrojne preglede i skratiti vreme lečenja.

Ono što je posebno bitno naglasiti je to da je pregled kod doktora kvantne medicine potpuno bezbolan.

Šta predstavlja mikrorezonantna terapija u kvatnoj medicini?

Mikrorezonantna terapija prestavlja metod lečenja koji pripada kvantnoj medicini. Naziva se još i informaciona terapija. Primenjuje se u skoro svim granama medicine. Ima za cilj da poremećeno elektromagnetno polje koje je nastalo usled bolesti vrati u normalu, aktivira imuni sistem i odbrambene snage i na taj način pomogne organizmu da prebrodi bolest. Koristi se u lečenju neuroloških, endokrinoloških, kardiovaskularnih, pulmoloških i gastrointestinalnih oboljenja kao i bolesti koštano-zglobnog sistema.

Izuzetne rezultate dala je u lečenju svih vrsta alergija, bronhijalne astme, glavobolja, zujanja u ušima, vrtoglavica, oboljenja štitaste žleze (Hašimoto tireoiditis, Grejvs-Bazedovljeva bolest), hormonskih poremećaja, gastritisa, ulkusa želuca i duodenuma kao i u lečenju iritabilnog kolona, ulceroznog kolitisa i kronove bolesti. Mikrorezonantna i rikta terapija u kombinaciji za kinezi terapijom najbolji je način lečenja oboljenja koštano-zglobnog sistema.

Šta je biorezonantna terapija?

Takođe, jedna od metoda lečenja koja se primenjuje u kvantnoj medicini. Sama terapija suštinski koristi elektromagnetne (EM) talase kojima se dalje tretira dijagnostifikovan problem kako na ćelijskom, tako i na nivou organa, organskih sistema i celog organizma.

Ono što je ključna odlika biorezonantne terapije je to da sam metod ima mogućnost i dijagnostike i terapije, gde se dijagnostika vrši detektovanjem izmenjene električne aktivnosti i otpora kože kao i softverskom analizom EM talasa.

Kada je pravi trenutak da se ide na pregled kod doktora kvantne medicine?

Suštinski, ne postoji pravi trenutak, kad god osetite neke tegobe ili primetite neke promene na telu, a da niste sigurni šta ih je pokrenulo, onda je trenutak da izvršite pregled.

No, ako razmišljamo kada je pravi, idealan trenutak za pregled kod doktora kvantne medicine, onda je to kada ne osećate nikakve tegobe, jer preventiva spašava veliki broj problema!

Iz tog razloga, mnogi ljudi pregled kvantne medicine posamtraju kao sistematski pregled i obavljaju ga jednom godišnje.

Ko sve može da se podvrgne pregledu kvantne medicine?

Pregled kvantne medicine je suštinski primenjiv na sve, počevši od dece, pa preko odraslih, penzionera i trudnica. Sama odlika pregleda je takva da je neinvenzivan i iz tog razloga je prilagodljiv svima. Traje, u proseku, 60 minuta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs