TOP FORMA

Ko bi rekao da danas puni 58 godina: Zahvaljujući ovakvom doručku, Meg Rajan ima savršenu liniju!

Ona izgleda bolje nego ikad

Nega
15:22h Autor:
Ko bi rekao da danas puni 58 godina: Zahvaljujući ovakvom doručku, Meg Rajan ima savršenu liniju!
Foto: EPA / Alexandra Wey

Meg Rajan danas puni 58 godina, a na izgledu joj zavide i mnog mlađe devojke. Mnogi se pitaju koja je tjna njenog fenomenalnog izgleda, pa je glumica rešila da otkrije kojim se to principima vodi.

Doručak je obavezan

Ona u roku od pola sata nakon buđenja mora da ima prvi obrok. Za doručak ne vodi preterano računa šta jede, jer je uvek u pokretu, pa je sigurna da će te kalorije svakako sagoreti. Ovo je obrok u kojem najviše uživa, pa zato ugodi sebi sa izborom hrane. "Sve što volim jedem u jutarnjim časovima". rekla je ona.

Ova 2 proizvoda sprečavaju rak dojke: Najbolje deluju kada se jedu na ovaj način! (RECEPT)

foto: Profimedia

Nije pobornik dijeta, jer one daju samo trenutno rešenje. Izgladnjivanje ne može da donese ništa dobro, a može znatno da naruši zdravlje.

Vodi računa o onome što pojede u toku dana i vrlo je fizički aktivna. Kad dog može umesto automobilom ide pešaka.

Trudi se da jede što više kuvane hrane i one koje sama sprema. Ona koja je bogat vitaminima i esencijalnim mikroelementima je njen izbor. Za ručak i večeru bira zdravu hranu sa minimalno kalorija. Drži se dalje od pržene i masne hrane.

Policistični jajnici mogu da izazovu i pobačaj: Rešite problem na vreme na potpuno prirodan način!

foto: Profimedia

Ona ni u čemu ne preteruje, balans je ključ njenog uspeha. Kada su treninzi u pitanju i tu je umerena. Dva puta nedeljno odlazi u teratanu i to uglavnom u jutarnjim časovima.

Ona smatra da zahvaljujući obilnom doručku uspeva da održi idealnu liniju, jer tako ne bude preterano gladna u toku dana. Osim toga nema osećaj da se odrekla omiljene hrane.

Dijeta 6 plus 1: Za dve nedelje 5 kilograma manje! (JELOVNIK)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs