Neverovatna transformacija

Sa njom danas vežbaju sve holivudske lepotice: Kako je Trejsi Anderson od debeljuce postala najpoznatija fitnes instruktorka!

"Ako sam ja uspela, onda može svako"

Fitnes & Nutricija
19:28h Autor:
Sa njom danas vežbaju sve holivudske lepotice: Kako je Trejsi Anderson od debeljuce postala najpoznatija fitnes instruktorka!
Foto: Profimedia

Danas je jedna od najpoznatijih fitnes instruktora na svetu, sa njom vežbaju sve slavne ličnosti, a na društvenim mrežama redovno deli fitnes savete i video klipove kojima motiviše veliki broj ljudi, ali nije oduvek bilo tako. Pre nego što je postala lični trener Gvinet Paltrou, Trejsi Anderson je vodila borbu sa viškom kilograma i samopouzdanjem.

"Moja mama je bila profesionalna balerina, što znači da sam odrasla u njenom studiju i rano razvila ljubav prema plesu. Kada sam dobila stipendiju za plesnu grupu na koledžu, niko se nije iznenadio što sam odlučio da umetnost pokreta pretvorim u svoje životni posao. Od majke sam nasledila strast prema plesu, ali ne i vitko telo plesačice".

Iako sam se hranila dobro i vežbala svakog dana , brzo sam dobijala na težini.

Zaboravite na masne naslage: Ovo je tajna brzog, efikasnog i prirodnog mršavljenja za manje od mesec dana!

Do 20. godine sam imala značajan višak kilograma

Moja profesorka plesa na koledžu mi je jasno stavila do znanaj da se moj višak kilograma ne uklapa u tu sredinu, uprkos mom talentu. Tada sam pomislila kako moram da smršam. Bila sam očajna, jer kilogrami nikako nisu odlazili.

"Oko mene su svi u to vreme patili od nekog poremećaja u ishrani , a ja sam odlučila da ću uraditi potpuno suprotno. Pomislila sam da ukoliko mi ne ide sa mršavljenem, onda je najbolje da počnem da jedem sve što poželim. U to vreme sam mislila kako mi je tako zapisano. Da jednostavno moje telo nikad neće moći da ima manje masnih naslaga", rekla je ona.

Tek kada sam se ugojila 30 kilograma, shvatila sam da nijedna krajnosti nije zdrava i da moram iz korena da promenim svoje navike.

Profesor Vladimir Ždanov: Pivo muškarce vodi do impotencije, a to šta radi ženama je strašno!

Kada je imala 22 . godine njen muž, košarkaš Erik Anderson, je imao ozbiljniju povredu. Tada je upoznala lekara koji je dolazio u njihovu kuću. On je savršeno poznavao mišiće i način na koji telo funkcioniše, pa je od njega dosta naučila. Doktor je imao znanje, ali nije zno kako to da pretvori u fitnes program. Tada je Trejsi došla na ideju da ona pokrene svoj fitnes studio.

Pročitala sam sve što sam mogla i slušala mnogo porofesionalaca iz oblasti fitnesa. Počela sam da shvatam koliko je svako od nas jedinstven i koliko su bili pogrešni moji nekadašnji pristupi zdravlju. Kako se moje mišljenje promenilo, tako je i moje telo sa njim.

Moje fitnes putovanje, koje sada traje više od 20 godina, nikada se nije odnosilo samo na gubitak kilograma. Naravno, htela sam da izgubim i kilograme, ali pre svega da budem zdrava i snažna. Moja misija je da svojim programom pomognem polaznicima da uravnoteže duhovno, mentalno i emocionalnostane, a da uz to imaju i lepo oblikovano telo i osećaju se dobro.

6 simptoma mentalnih bolesti: Svi mislimo da je ovakvo ponašanje normalno!

Ovih dana, ja sam drugačija osoba. Ne mrzim svoje telo i ne pokušavam da ga iscrpim napornim vežbanjem ili dijetom. Sada, sa 43 godine, osećam da imam više kontrole nad hranom i svojim životom. Smirenija sam i zadovoljnija.

"Važno je da se vežbanje uklopi u vaš život, a ne da se vaš život fokusira na vežbanje. Kada mi nije baš do treninga,onda ga i preskočim. Jako je važno da slušate telo i njegove potrebe".

"Trudim se da i moja ishrana bude uravnotežena i zdrava, ali ukoliko mi se jede sladoled, počastiću sebe".

Kako je Olga (43) smršala i popravila krvnu sliku za samo 2 meseca: Lekar je preporučio obično - mleko!

Pogled na stare slike je za mene veoma mučan. Moja transformacija me je naučila da saosećam sa svim ženama koje se bore sa viškom kilograma.

Ako sam ja uspela, svako može! Moja iskustva su me naučila da su naši životi i naša tela mnogo više od genetike. Oni su ono što mi pravimo, a vi možete učiniti da vaše bude neverovatno.

Recite im zauvek zbogom: Vežbe kreirane od strane stručnjaka koje rešavaju problem proširenih vena! (VIDEO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs