Potpuna transformacija

Imala je preko 120 kg: Iz ishrane izbacila jednu namirnicu i prepolovila se! (FOTO)

Uvek je jela velike porcije i to brzo, a zbog težine je odeću kupovala na odeljenjima za starije, zbog čega se osećala depresivno

Lepi & Zdravi
19:09h Autor:
Imala je preko 120 kg: Iz ishrane izbacila jednu namirnicu i prepolovila se! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / nolongerfatjosie

Džozefin Dezgrand (17) oduvek je volela da jede i izbegavala je bavljenje bilo kakvim sportom. Zbog toga je imala više 120 kilograma.

Ispričala je da je uvek jela velike porcije i to brzo, a zbog težine je odeću kupovala na odeljenjima za starije, zbog čega se osećala depresivno.

"Mama bi mi uvek rekla da usporim s jelom pošto bih ja uvek prva završila. Takođe, nikad nisam bila zainteresovana za sport i izbegavala bih ga po svaku cenu", ispričala je mlada Australijanka i dodala da je izbegavala kupovinu garderobe.

Smršala čak 70 kg: Samo 3 stvari bile presudne za uspeh! (FOTO)

"Sećam se da sam jednom pronašla uske farmerke koje su mi odgovarale. Kad sam ih obukla, osećala sam se odlično, sve dok nisam videla svoju fotografiju u njima. Strašno sam želela da smršam, ali nisam ništa preduzimala. Prolazila bih kroz faze, želela bih da smršam, pa bih sebi govorila da je to preteško postići i da sam srećna takva kakva jesam.

I onda sam jednog dana prestala da o tome razmišljam i krenula. Zvuči tako lako. Pretraživala sam mnoge transformacije i istraživala kako ću to da uradim. Bila sam spremna, toliko sam to želela i samo sam čeka trenutak kada ću nakon buđenja poželeti da idem na trčanje ili da se probudim bez želje za slatkim", ispričala je Džozefin.

Rekla je da je umela da bude ljubomorna na svoje prijateljice koje su mogle da obuku ili rade šta su htele.

"Ja sam se brinula hoću li stati u sedište i morati da tražim produženje kaiša u avionu", otkrila je Džozefin i dodala da je potpuno ukinula unos ugljenih hidrata.

Italijanke nikada nisu na dijeti: Ovaj trik od 15 minuta koriste za najefikasnije mršavljenje!

"Šećer je bio glavi problem. Pre sam isprobavala razne dijete, ali nisam ih se previše držala. Kada sam malo istraživala o šećeru, šokirala sam se koliku sam količinu konzumirala, činilo se da ga ima u svemu. Odluka da izbacim šećer iz ishrane bila mi je najbolja u životu. U početku je bilo jako teško, pogotovo prve dve nedelje, ali onda je to postala navika", rekla je.

Ispričala je da je pročitala da šećer izaziva zavisnost poput droge.

"To mi je potpuno promenilo život, više se nisam skrivala, imala sam mnogo više samopouzdanja. Prošle godine igrala sam glavnu ulogu u školskom mjuziklu, što je nešto što pre ne bih učinila jer sam bila stidljiva zbog svoje težine", rekla je Džozefin.

Šta će se desiti u telu ako izbacite šećer na samo 9 dana: Nova otkrića će vas šokirati!

Australijanka sada može da uđe u bilo koji butik i da kupi ono što joj se sviđa.

"Energija koju sada imam je neverovatna. Nekada se probudim ujutro i samo se nasmešim", rekla je Džozefin koja je, nakon što je sredila ishranu, počela i da vežba dva, tri puta nedeljno po 20 minuta.

Sada jede manje porcije hrane, poput jaja za doručak, salate s piletinom, batat, odrezak za ručak ili večeru. Otkrila je da joj je najteže bilo sa zavisnošću od šećera, ali da je svakim danom postajalo sve lakše i prešlo je u naviku.

Najpametnija žena na svetu otkriva: 9 saveta pomoću kojih skidate salo zauvek!

"Imala sam veliku podršku, javljali su mi se ljudi širom sveta i delili svoja iskustva sa mnom. Moj savet svima je da samo krenu i prestanu sa odlaganjem. Zamislite se kako ćete izgledati nakon nekoliko meseci. Sigurno nije lak put, ali se isplati. Ako sam ja mogla, mogu svi", zaključila je Džozefin, koja je izgubila pola težine i sada zajedno sa dečkom stane u stari šorts.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs