PREMA SVIM ISTRAŽIVANJIMA ONA IMA NAJSAVRŠENIJE TELO NA SVETU: Ipak, žene joj ne mogu oprostiti što se ugojila

Nekadašnja mršavica, u jednom trenutku je počela da dobija obline. I dok su neki zbog toga bili razočarani, više je bilo onih koji su se divili njenom telu.

Celebrities
12:55h Autor:
PREMA SVIM ISTRAŽIVANJIMA ONA IMA NAJSAVRŠENIJE TELO NA SVETU: Ipak, žene joj ne mogu oprostiti što se ugojila
Ženi s najlepšim telom zameraju da se ugojila, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada je pre par godina obavljeno istraživanje koja slavna ličnost ima "najsavršenije" telo, rezultat nikoga nije iznenadio. Laskavu titulu ponela je prelepa glumica i manekenka Keli Bruk, a u studiji su učestvovali i muškarci i žene.

Naime, na osnovu njihovih ličnih preferenci, naučnici su došli do "idealnih dimenzija" po kojima bi žensko telo trebalo da bude visoko 1,68 santimetara, a obimi grudi, struka i kukova trebalo bi da su 99 x 63 x 91 santimetar, što se tačno podudara sa merama slavne glumice.

Kelu Bruk ponosno nosi svoje obline
Kelu Bruk ponosno nosi svoje obline foto: Profimedia

Međutim, uprkos tome što je naučno dokazano da ima "najsavršenije telo na svetu", Bruk je nebrojeno puta bila žrtva podsmeha i negativnih komentara.

Primera radi, Bruk, čije je pravo ime Keli En Parsons još 2017. godine objavila je fotografiju u bikiniju ispod koje su ljudi ostavljali više nego zlobne komentare nazivajući je "kitom" i optužujući je da se previše ugojila.

Keli Bruk proglašena je za ženu s najboljim telom
Keli Bruk proglašena je za ženu s najboljim telom foto: Photo 12 / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumica je "svojim hejterima" odgovorila na Tviteru uz reči: "Imam lepe i pametne ljude koji me prate na društvenim mrežama i sa kojima volim da razgovaram! Neću dopustiti da me negativnost nekolicine zaustavi u objavljivanju."

Ona je takođe dodala da kada je bila najmršavija, proglasili su je modelom sa oblinama, što samo ukazuje koliko su izopačeni standardi u modnoj industriji.

Keli Bruk ponosno ističe svoje obline
Keli Bruk ponosno ističe svoje obline foto: Profimedia

Keli je, sa viškom ili bez, zaista prelepa, a energija i stav ne zavise od brojke na vagi. I premda ne možemo svi izgledati poput slavne glumice i biti "naučno savršene", nema tačnog odgovora na to kako izgledaju "prave" žene - sve smo prave i sigurno možemo biti ispred kamere i na modnoj pisti samo ako to poželimo!

Keli Bruk tvrdi da ne želi da smrša
Keli Bruk tvrdi da ne želi da smrša foto: Profimedia

A kada je Keli u pitanju, ona danas ima 42 godinu i izgleda bolje nego ikad, a nedavno se udala za dugogodišnjeg partnera Džeremija Parsija. "Višak" ako se to uopšte i može tako nazvati ponosito nosi i daje pozitivan primer svim damama kako biti samouveren i voleti svoje obline.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako se njen izgled menjao kroz godine.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs