Pogledajte

UDALA SE ŽENA SA NAJSAVRŠENIJIM TELOM: Ponela titulu najzgodnije, pa završila na stubu srama, smatrali su da je DEBELA

Keli Bruk udala se u 42. godini, za svog dugogodišnjeg partnera Džeremija

Star wedding
Autor:
UDALA SE ŽENA SA NAJSAVRŠENIJIM TELOM: Ponela titulu najzgodnije, pa završila na stubu srama, smatrali su da je DEBELA
Foto: Profimedia

Britanska voditeljka i glumica Keli Bruk (42) odlučila je da izgovori sudbonosno "da". Keli se udala za svog dugogodišnjeg partnera, Džeremija Parisija.

Venčanje je održano u Italiji, a par se venčao pred mnogobrojnim prijateljima i rodbinom. Keli je podelila fotografije sa svog venčanja, na kojima se vidi sreća i zadovoljstvo. Mladenci su sa širokim osmesima odigrali svoj svadbeni ples.

Keli Bruk
foto: Profimedia

Keli je imala dve venčanice. Dugu belu haljinu nosila je u prvom delu ceremonije, dok je kasnije obukla kratku belu haljinu, prošaranu čipkom.

"Keli zna da je Džeremi njena srodna duša i da će ovo biti njeno jedino venčanje u životu. Sve ih je koštalo oko pola miliona funti, ali ona smatra kako je to kvalitetno iskorišten novac", reko je njihov prijatelj za Miror.

Kris je ranije govorila da joj udaja nije prioritet, te da nema u planu imati decu.

"Veoma je teško pričati o svemu tome u četrdesetim. Ne kažem nikad, ali sada mi to nije prioritet. Razmišljam o tome svako malo, ali brzo zaboravim na tu temu. Jednostavno nemam taj instinkt", rekla je Keli jednom prilikom.

Par je počeo da se zabavlja 2015. godine, te su nakon toliko godina ipak rešili da svoju ljubav krunišu brakom.

Keli je bila na meti hejtera zbog svog fizičkog izgleda. Naime, njeno telo je prema naučnoj studiji službeno proglašeno savršenim ženskim telom. Mnogima se nije dopo što je baš on aponela tu titulu, te su počeli oštro da komentarišu njen izgled.

Keli Bruk
foto: Profimedia

Na početku karijere, Keli je bila prezgodna. Naporno je trenirala i vodila računa o ishrani. Međutim, vremenom se sve više opuštala, te se dosta ugojila. Njene bujne obline zasmetale su mnogima, te su je stalno osuđivali.

Keli Bruk
foto: Profimedia

"Izgledam kao normalna 40-godišnjakinja. Izgledam kako bi trebalao da izgledam, to nije nešto nedostižno. Nikada neću imati telo koje sam imala s 21 godinom, niti želim biti ta devojka", rekla je ona tom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs