probajte

Posni rizi-bizi na bakin način: Ukusno jelo prepuno vitamina! (RECEPT)

Ukusno, jeftino i lagano jelo koje se brzo priprema, možemo ga praviti u varijanti sa ili bez mesa

Recepti 12.03.2018. - 10:29h Autor: Bakina kuhinja
Bakina kuhinja, Foto: Bakina kuhinja

Rizi-bizi ili pirinač sa graškom standardan je prilog raznim jelima sa mesom. Ko voli može da ga sprema kao glavno jelo u danima posta i služi uz salatu.

 

Stastojci: 500g graška, 100g pirinča, 1 glavica crnog luka (može i mladi luk), 2 šargarepe, 2 krompira, ulje, suvi začin, biber, so

 

Uputstvo: Iseckati luk i šargarepu pa propržiti na ulju dodati grašak pa ga malo izdinstati ( dodati šoljicu vode) pa dodati opran i malo obaren pirinač.

 

Dodati suvi začin i naliti još malo vode, poklopiti i ostaviti da se krčka dok ne ispari višak vode.  Naš rizi-bizi je gotov. Uz njega predlažem salatu čorbicu.

 

Prijatno!

 

Izvor: Kod bake u gostima

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.