gastronomsko uživanje

Zlatiborski gulaš sa šampinjonima, svinjskim vratom i slaninom: Savršen ručak na starinski način! (RECEPT)

Ovaj obrok garantuje savršeni užitak

Recepti 03.06.2019. - 18:17h Autor: Stil/Lepaisrećna
Foto: Shutterstock

Sastojci:

 

  • 600 grama svinjskog vrata bez koske
  • 100 grama slanine
  • 300 grama šampinjona
  • dve veće glavice crnog luka
  • aleva paprika (i ljuta i slatka)

 

Savršen ručak na kašiku: Ovaj juneći gulaš biće vam omiljeni na meniju! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Priprema:

 

  • Luk isecite na rebarca i prodinstajte na ulju, pa dodajte slaninu.
  • U drugoj posudi na dobro zagrejanom ulju propržite vrat sečen na kockice dok se ne uhvati korica.
  • Prebacite meso u luk sa slaninom, dodajte mlevenu crvenu papriku po ukusu, malo vode i onda promešajte.
  • Zatim stavite krupno sečene pečurke i so po potrebi.
  • Kuvajte 10-15 minuta.
  • Služite uz krompir pire sa kajmakom.

 

Pikantni gulaš sa mešanim mesom: Gurmanski ručak vrhunskog ukusa! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...