ODUŠEVIĆETE SE

Prolećni maslac: Čim ga namažete na hleb, osvojiće vas aroma mladog luka! (RECEPT)

Ovaj maslac možete jesti za doručak, večeru ili užinu

Recepti 05.05.2019. - 15:01h Autor: Stil/Gastro.24 Sata.Hr
Foto: Shutterstock

Sastojci:

 

 

Domaći maslac: Napravite najsavršeniji namaz od samo 2 sastojka! (VIDEO)

foto: Shutterstock

Priprema:

 

  • Operite luk, osušite ga, a onda posolite i pobiberite.
  •  Pecite u rerni dok ne poprime boju, oko tri minuta sa svake strane.
  • Pustite da se ohladi, pa iseckajte sitno.
  • U blender ubacite maslac, pečeni mladi luk i jednu očišćenu čili papričicu.
  • Ponovo posolite i pobiberite.
  • Ohladite i poslužite po želji.

 

Savet:

 

Možete ga držati u frižideru i do nedelju dana, a pre upotrebe ga ostavite na sobnoj temperaturi.

 

Mladi luk čini čuda: 3 zdravstvena problema koja zelena perca teraju za tren oka!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...