kako vam se dopada?

KEJT MIDLTON NAS UČI KAKO SE STILIZUJE SAKO: Trik koji svaka žena mora da savlada! (FOTO)

Jedno je sigurno: sa principom “manje je više” nikada nećete pogrešiti.

Moda
Autor:
KEJT MIDLTON NAS UČI KAKO SE STILIZUJE SAKO: Trik koji svaka žena mora da savlada! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža preferira jednostavan, klasičan stil, a teško da postoji nešto klasičnije od sivog blejzera sa tartan printom.

Kejt je pre nekoliko dana posetila londonski Southwark distrikt ne bi li se upoznala sa roditeljima i decom iz organizacije PACT (društveno odgovorne organizacije koja se trudi da unapredi zdravlje i razvoj dece i njihovih staratelja - jedan od humanitarnih ciljeva koji su bliski kraljevskoj porodici).

KAD NAPUNI 50 GODINA, SVAKA ŽENA TREBA OVAKO DA SE OBLAČI: Sindi Kraford još jednom očitala modnu lekciju svima! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Tokom ove prilike Kejt se susrela sa članovima udruženja i brojnim volonterima, te je njen modni izbor bio nešto svedenija elegancija koja se sastojala od klasičnih krojeva i kombinacije tonova crne i sive.

Klsična crna bluza bila je upasana u cigaret pantalone istog tona,dok je kožni kaiš sa tankom metalnom kopčom naglašavao kroj pantalona dubokog struka. Od detalja isticala se tanka srebrna ogrlica sa mini priveskom kružnog oblika i prelepe crne štikle od brušene kože sa visokom blok štiklom. Zvezda stajlinga svakakoje bio beljzer u svetlo sivoj nijansi koji je podigao ovu klasičnu kombinaciju na viši nivo.

Spoj neutralnih boja, nekoliko efektnih detalja, isfenirana kosa i osmeh, voila!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs