Laki koraci do idealne kilaže

8 efikasnih caka: Do vitke linije očas posla!

Uz ove male trikove lakše ćete steći naviku da se hranite zdravo 

Nutricija 25.07.2019. - 18:46h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shuterstock

Bilo da želite da dođete do savršene linije ili samo da održite postojeću, ovo su osnovni koraci koje biste trebali da sledite na putu do top forme.

 

Steći naviku da se zdravo i na ispravan način hranimo ponekad je teško sa toliko izazova oko nas u vidu poslastica i ukusnih kaloričnih jela.  

 

Ali ako se pridržavate i pratite ove cake idealna linija je vrlo lako dostižna.

 

Spremajte obroke

 

Na kraju dana spemite sve obroke za predstojeći dan, a naročito one koje ćete nositi na posao, kako ne biste pali u iskušenje da pojedete nešto kalorično iz pekare. Osim toga, kada imate spremljenu hranu uštedećete sebi vreme narednog dana i u svakom trenutku kada osetite glad imaćete šta da pojedete, pa ćete smanjiti mogućnost da posegnete za nezdravom hranom.

 

Pametno birajte slatkiše

 

Umesto čokolade, sledeći put kada vam padne šećer, izaberite neki zdrav slatkiš, kao što je voće.

 

 

Šta prvo treba uraditi nakon ujeda pčele ili ose: Svako treba da zna!

 

 

Šetnja

 

Odlična alternativa za teške i iscrpljujuće treninge je šetnja. Leto je tu, pa je ova aktivnost kao stvorena za ovo vreme. Osim što sagoreva kalorije, šetanjem punimo baterije i smanjujemo nivo stresa i udišemo svež vatduh, što je uvek dobrodošlo.

 

Kofein

 

Kafa može da utoli glad, pa je medicinski radnici preporučuju, ali u umerenim količinama. Ovaj napitak nema kalorije što ga čini idealnim saveznikom u borbi pritiv kilograma. Ukoliko želite, možete da ga zasladite nekim od zaslađivača, kao na što je na primer stevija. 

 

Hidriranje

 

Voda je od ključnog značaja kada je gubljenje težine u pitanju.  Pijte oko 1,5 litara vode dnevno kako biste obezbedili dovoljnu količinu tečnosti vašem organizmu. Neke studije su pokazale da dovoljan unos vode može da pomogne u gubitku kilograma.

 

 

Sve što verujemo da je zdravo, zapravo je kiselo: Ovaj ručak alkalizuje telo neverovatnom brzinom! (RECEPT)

 

 

Proteini kao ključ izgradnje mišića

 

Hrana koja je bogata proteinima je obavezna, jer će vas brzo zasititi. Izgradnja mišićne mase je nemoguća bez ovih namirnica.

 

Povrće

 

Ovo je vrsta hrane u kojoj možete da uživate maksimalno i sa kojom možete da preterujete. Povrće ima jako malo kalorija, a bogato je vitaminima i mineralima. Preporuka je da se konzumira uz gotovo svaki obrok.

 

Slatkiši

 

Zdrava ishrana nije nikako gladovanje i potpuno odricanje od kalorične hrane. Kada osetite potrebu za nečim što ne pripada porodici dijetalne hrane, udovoljite sebi. Ovo je čak i poželjno s vremena na vreme. Pazite samo da ne preterujete sa tim.

 

 

Prirodno izbeljivanje zuba kod kuće: U par koraka do blistavo belog osmeha!

 

 

(stil.kurir.rs)

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...