Čudotvorni napitak

Prirodno i potpuno zdravo: Uz ovaj napitak sagorećete sve suvišne kilograme!

Gubitak težine se može postići ako pazite šta jedete i redovno vežbate. Međutim, jedno piće može da pomogne da se ubrzaju rezultati i brže sagorevaju masti

Fitnes & Nutricija
Autor:
Prirodno i potpuno zdravo: Uz ovaj napitak sagorećete sve suvišne kilograme!
Foto: Shuterstock

O čemu se radi?

Dijete i planovi ishrane koje izrade nutricionoisti, mogu biti odličan način za pokretanje mršavljenja, ali postoje i druge stvari koje mogu da ubrzaju proces. Zapravo, ispijanje jednostavnog pića može biti dovoljno da se sagori više kalorija i da počnu ubrzano da nestaju masne naslage.

Istraživanje je pokazalo da dodavanje vode u ishranu pomaže u dobijanju vitke linije.

Šta prvo treba uraditi nakon ujeda pčele ili ose: Svako treba da zna!

Kako to funkcioniše?

Iako zvuči neverovatno, ali brojne studije su pokazale kako upravo voda može da bude važno sredstvo u sagorevanju masti. Ukoliko popijete samo pola litre vode više nego uobičajeno povećaćete količinu kalorija koje telo sagori u roku od sat vremena.

U jednom eksperimentu, grupi ljudi koji su imali normalnu početnu težinu zatraženo je da piju 500ml vode vode više u periodu od nekoliko dana. Gotovo odmah su primijećeni rezultati, njihova potrošnja energije u mirovanju porasla je za 30 posto.

Opadanje kose, perut, svrab: 2 spasonosna saveta!

Oni koji se nadaju da će brzo sagoreti masti, možda će biti po malo razočarani.

Još dve studije su pokazale da je ispijanje pola litre vode rezultiralo gubitkom težine od oko 2 kg masti tokom perioda od godinu dana.

Da bi ovo ispijanje vode bilo zanimljivije, možete da dodate kriške svežeg voća u bokal vode i ostavite da odstoji nekoliko sati. Nakon toga ćete dobiti napitak bez kalorija ali sa aromom voća.

Još jedna zanimljiva činjenica: Ukoliko pijete hladniju vodu ćete ubrzati proces sagorevanja kalorija, a samim tim i smanjiti procenat masnih naslaga.

Sve što verujemo da je zdravo, zapravo je kiselo: Ovaj ručak alkalizuje telo neverovatnom brzinom! (RECEPT)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs