KAKO IZGLEDA ISHRANA KEJT MIDLTON UZ KOJU ODRŽAVA FIT FIGURU? Njen jelovnik ima preko 47 miliona pregleda na Guglu

Kejt Midlton veoma vodi računa o ishrani, a evo šta ona jede za doručak, ručak i večeru.

Fitnes & Nutricija
Autor:
KAKO IZGLEDA ISHRANA KEJT MIDLTON UZ KOJU ODRŽAVA FIT FIGURU? Njen jelovnik ima preko 47 miliona pregleda na Guglu
Kako izgleda ishrana Kejt Midlton?, Foto: Profimedia

Kejt Midlton je poznata po vitkoj liniji, te je nikada nismo videli sa nekim kilogramom viška. Pobornik je zdravog načina života i redovno trenira, ali ponekad kao i svi sebi dozvoli male ustupke u vidu omiljenog slatkiša.

Kao jedna od najprisutnijih žena na svetu, Kejt je izazvala ogromnu radoznalost o tome kako ostaje tako fit. U stvari, dokaz za interesovanje za jelovnik Kejt Midlton je i činjenica da njena ishrana ima preko 47 miliona pretraga na Guglu.

Kejt je poznata po svojoj vitkoj figuri
Kejt je poznata po svojoj vitkoj figuri foto: Profimedia

Prema onome što se zna o svakodnevnoj ishrani porodica, Kejt i njena porodica vole da jedu razna hranljiva, ukusna jela, a princeza od Velsa navodno većinu toga kuva sama kod kuće u čemu joj često pomažu i deca.

Šta Kejt Midlton jede za doručak?

Za početak dana, Kejt priprema obrok koji će je zasistiti ali i dati potrebnu energiju poput ovsene kaše, koja je bogata proteinima, vlaknima i ugljenohidratima. Ne samo da je ovas slavan zbog svojih svojstava snižavanja holesterola, već takođe podstiče zdravlje creva i kontrolu šećera u krvi tako da Kejt pokriva nekoliko zdravstvenih dobrobiti s ovom jutarnjom namirnicom.

Kejt za doručak najčešće jede ovsenu kašu
Kejt za doručak najčešće jede ovsenu kašu foto: Shutterstock

Takođe, Kejt, kako bi održala zdrav sjaj kože povećaca unos antioksidansa tako što se odlučuje za domaće smutijee. Zabeleženo je da Kejt voli da meša kelj, spanać, salatu, spirulinu (vrsta alge) i borovnice. Napitak je bogat hranjivim materijama i antioksidansima.

Šta Kejt Midlton jede za ručak?

Kako dan odmiče, Kejt nastavlja da se hrani namirnicama bogatim antioksidansima, pazeći da u svoj ručak unese mnogo sirovih sastojaka. Salata od lubenice s avokadom, lukom, krastavcima i feta sirom navodno je jedan od njenih najčešćih obroka, piše eatthis.com.

I premda nije vegetarijanka, Kejt za ručak radije jede uglavnom vegetarijanska jela, među kojima su joj najdraži ražnjići od povrća i kari od sočiva. Zapravo, tokom njene i Vilijamove kraljevske turneje po Indiji 2016. godine , kuvar Ragu Deora, koji je posluživao hranu paru, otkrio je: "Sve je vegetarijansko jer mi je rečeno da je to ono što oni više vole."

Kejt i vilijam često praktikuju vegetarijasnku ishranu
Kejt i vilijam često praktikuju vegetarijasnku ishranu foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Užina

Kejt je više puta isticala da obožava masline, kao i njena ćerka Šarlot, ali takođe za užinu obožava i godži bobice i drugo bobičasto voće. Međutim, kada joj se jede nešto slano, nekad posegne i za kokicama ali sa vrlo malo soli.

Šta Kejt Midleton jede za večeru?

Kejt možda ima laganije obroke tokom dana, ali to nije slučaj kada je u pitanju večera. Vojvotkinja ne beži od obilnijeg obroka, te je na njihovom stolu često nešto tradicionalno i ukusno.

"Uveče se prepušta svom hobiju kuvanja Vilijamove omiljene večere, pečene piletine",rekla je Kejti Nikol, kraljevska dopisnica za "Vanity Fair" 2012. godine.

Kejt je takođe u prošlosti izjavila da često kuva obroke sa svojom decom, poput domaće pice i testenine. A kad ne uživa u domaćem obroku u Kensingtonskoj palati, vojvotkinja voli da pojede suši.

1 / 10 Foto: plashNews.com / Splash / Profimedia

Desert

Kejt Midlton navodno izbegava kupovne slatkiše i čokoladu. Umesto toga radije uživa u domaćim kolačima. Daren Mekgrejdi, prethodni kuvar kraljevske porodice, otkrio je da je Kejtin omiljeni desert sticky toffee pudding — klasični engleski dezert koji se sastoji od tamnog, gustog biskvita napravljenog od seckanih urmi, a zatim prelivenog slatkim sosom od karamele.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs