FRANCUZI SU OBJAVILI SLIKU KEJT MIDLTON U TOPLESU KRAJ BAZENA: Ono što je Donald Tramp tada rekao RAZBESNELO JE VILIJAMA

Još uvek se priča o komentaru Donalda Trampa na objavu fotografije Kejt Midlton u toplesu 2012. godine

Šuška se
15:51h Autor:
FRANCUZI SU OBJAVILI SLIKU KEJT MIDLTON U TOPLESU KRAJ BAZENA: Ono što je Donald Tramp tada rekao RAZBESNELO JE VILIJAMA
Kejt Midlton u toplesu, Foto: AB1_ROJ_MAD / SOLARPIX / Profimedia

Bilo je to negde na početku njihovog braka kada su princ Vilijam i Kejt Midlton otišli na odmoru u Francusku. Kejt se tom prilikom skinula u toples u ušetala u bazen ne sluteći da su paparaci tu iza žbunja. Sutradan princezine grudi sevale su sa svih strana po Francuskoj. Bio je ogroman propust PR tima tadašnje vojvotkinje a današnje princeze od Velsa.

Bivši predsednik Amerike, Donald Tramp je na svom Tviteru tada napisao:

"Kejt Midlton je sjajna - ali nije trebalo da se sunča gola - znači, sama je kriva".

Gostujući na Foks televiziji Tramp je rekao:

1 / 6 Foto: AB1_ROJ_MAD / SOLARPIX / Profimedia

Kraljevski biograf kaže da su te reči izazvale bujicu psovki od tadašnjeg princa Čarlsa i princa Vilijama koji ove reči nisu mogli da oproste Donaldu Trampu.

Tramp, takav kakav je, jednom prilikom je princa Čarlsa nazvao "princom kitova". To je bilo dovoljno da princ Čarls omrzne Trampa, tvrde biografi.

Kraljevski biograf Anderson u svojoj novoj knjizi tvrdi da pojedini članovi kraljevske porodice nisu bili oduševljeni posetom Donalda Trampa Velikoj Britaniji 2017. godine.

Donald Tramp, Kraljica Elizabeta, Melanija Tramp
foto: Profimedia

Inače, Kejt i Vilijam su 2017. godine dobili neverovatnih 120.000 dolara na ime odštete zbog objave pomenutih fotografija."Moja supruga i ja smo mislili da možemo da odemu u Francusku na nekoliko dana u osamljenu vilu u vlasništvu člana moje porodice i tako uživamo u privatnosti," rekao je tada Vilijam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs