ORLANDO BLUM

NAJVEĆI ZAVODNIK NA PLAŽI JE ŽIVA VATRA: Ženama padaju vilice kad ga vide, a majci svog deteta je priredio ŠOK ŽIVOTA

Nove fotografije Orlanda Bluma na plaži u Kanu zaludele žene

Star look
Autor:
NAJVEĆI ZAVODNIK NA PLAŽI JE ŽIVA VATRA: Ženama padaju vilice kad ga vide, a majci svog deteta je priredio ŠOK ŽIVOTA
Orlando Blum, Foto: Profimedia

Poznati Britanski filmski glumac i miljenik žena, 46-godišnji Orlando Blum dokaz je da su godine samo broj. Tokom boravka u hotelu "Eden Roc Cap d‘Antibe" u Kanu, u Francuskoj pokazao je zavodljivo telo i trbušnjake i izazvao veliku pažnju.

Miljenik žena kao da pronašao eliksir mladosti, a mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikad.

Orlando Blum bio je u Kanu na 76. Filmskom festivalu kako bi promovisao svoj novi film, "Gran Turismo", koji prati istinitu životnu priču o Janu Mardenborou, mladom gejmeru koji je postao profesionalni vozač trka 2011. godine osvojivši treće mesto "GT Academy", kao najmlađi koji je to uspeo sa samo 19 godina. Film će biti zvanično objavljen i prikazivan u bioskopima od 11. avgusta. Blum je bio i na premijeri Diznijevog filma "Elemental", a to je ujedno bila i ceremonija zatvaranja ovogodišnjeg Filmskog festivala u Kanu.

Orlando Blum
foto: Profimedia

Inače, glumac je oduvek privlačio pažnju zanimljivim ljubavnim žiotom. Godine 2011. dobio je sina Flina s tadašnjom suprugom Mirandom Ker, s kojom se rastao 2013. godine, a od 2019. godine je veren s američkom pevačicom Kejti Peri s kojom ima ćerku. Zanimljivo je da su njih dve bile drugarice, a ta činjenica pokrenula je lavinu komentara.

Poznato je da između pevačice Keti Peri i Mirande Ker ni u jednom trenutku nije bilo "zle krvi", čak i kada su glumca prozivali da je prešao "sa konja na magarca" i pitali ga "ima li oči" nakon što je smuvao pevačicu.

1 / 8 Foto: fg / Sipa Press / Profimedia

"Tako sam srećna što su se Orlando i Kejti našli i tako sam zahvalna što sam našla svog neverovatnog muža i što se svi zajedno poštujemo. Kada dođe vreme u kojima moramo zajedno da rešavamo probleme, uvek nađemo kompromise i uradimo ono što je najbolje za našu porodicu", rekla je jednom Miranda i stavila jednom zauvek tačku na bilo kakva nagađanja da ne podnosi novu partnerku svog bivšeg muža.

Uprkos tome što važi za jednog od najvećih frajera Holivuda, mnogi komentarišu da pored sebe ne može da zadrži nijednu ženu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs