Važan razlog

ZA NJOM SU LUDELA 3 NAJVEĆA ZAVODNIKA U HOLIVUDU: Ali Vinona Rajder ima JAK RAZLOG zašto NIKAD NE ŽELI DA SE UDA

O vezi Vinone Rajder sa Džonijem Depom govorila je cela planeta. Isto je bilo i kad se zabavljala sa Kianu Rivsom. Svi su očekivali da uplove u bračne vode, ali...

Celebrities
Autor:
ZA NJOM SU LUDELA 3 NAJVEĆA ZAVODNIKA U HOLIVUDU: Ali Vinona Rajder ima JAK RAZLOG zašto NIKAD NE ŽELI DA SE UDA
Vinona Rajder, Foto: Beta

Od 2011. godine zvezda serije „Čudne stvari“ (Stranger things) Vinona Rajder, čija karijera ponovo doživljava uspon, u ljubavi je sa modnim dizajnerom Skot Mekinli Hanom. U perfektnom su onosu dugo godina, ali do razmene brurmi i zaveta nikako da dođe, pa su svi primetili da i sa njim radi ’čudne stvari’ kao i sa prethodnim partnerima.

Ona jednostavno ne želi da se uda!

Nedavno je podelila razloge, a evo šta je u pitanju.

Veza sa Džonijem Depom

Vinona Rajder je kasnih 80-tih i ranih 90-tih bila jedna od najsjajnijih mladih holivudskih zvezda, verena za Džonija Depa, takođe zvezdu u usponu u to vreme.

Džoni Dep, Vinona rajder
foto: Profimedia

Upoznali su se na premijeri filma "Great Balls of Fire!" 1989. kada je ona imala 17, a on 26 godina, a u kojem je glumila dvanaestogodišnju devojčicu Miru.

Bili su zajedno oko tri godine pre nego što je njihovo tužno razdvajanje ostavilo obe slavne ličnosti slomljenog srca. Prisećajući se tih vremena, Vinona kaže da je uspela da se oporavi uz pomoć „neverovatnog terapeutua koji joj je pomogao da pobegne iz te kolotečine“.

Veza sa Kijanu Rivsom

Rivs je nedavno progovorio o vezi sa Vinonom Rajder i priznao da joj se divi, a ona mu je uzvratila istom merom.

Kijanu Rivs
foto: Shutterstock

Na snimanju „Drakule“ 1992. slagali su se, kako su prenosili mediji, kao stari prijatelji, ali njihovi brojni fanovi možda nisu bili svesni da su određene scene odrađivali baš kao što bi to radili pravi bračni partneri.

„Uradili smo čitavu ceremoniju venčanja sa pravim sveštenicima“, priznao je Rivs u intervjuu. „Vinona kaže da smo venčani. Kopola (Frensis, režiser) kaže da jesmo. Pa, pretpostavljam da smo u braku...”

Veza sa Metom Dejmonom

Gvinet Paltrou, koja je izlazila sa Metovim najboljim prijateljem, Benom Aflekom, bila je dobra prijateljica sa Vinonom. Upoznala ih je 1997, a ubrzo nakon prvog susreta, njih dvoje su počeli da se zabavljaju. Odmah se videlo da se slažu.

Met Dejmon
foto: Shutterstock

Romansa u početku nije bila zapažena, mnogi su mislili da se Dejmon viđa sa Mini Drajver sa kojom je glumio u filmu „Good Will Hunting“ . Taman kad su razotkriveni i kad su se njihovi prijatelji nadali da će se venčati – veza je pukla. Odlučili su da se rastanu u proleće 2000. godine.

Sada je sa Skotom Mekinli Hanom

Sa modnim dizajnerom zabavlja se skoro 10 godina. Svoju vezu čuvaju daleko od očiju javnosti. Han je inače poznat kao tiha, diskretna osoba, ali je pristao da podrži Vinonu u nekoliko navrata na crvenom tepihu.

Ali kada je u pitanju venčanje, par još uvek nije siguran da to i želi.

Vinona Rajder
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Iako su toliko dugo zajedno, možda se nikada neće venčati jer glumica ne želi razvod. U intervjuu iz 2016. Ovako je to objasnila:

„Brak?! Ne znam. Radije bih da se nikada nisam udala nego da sam se razvela nekoliko puta. Nije da ima nešto loše u razvodu, ali mislim da ne bih mogla da ga podnesem ako bi to bila mogućnost.”

Dodala je:

„Kada su tvoji roditelji ludo zaljubljeni 45 godina, onda su i tvoji standardi zaista visoki.“

Da li se slažete sa Vinonom Rajder? Mislite li da je brak neophodan da bi se održala zdrava ljubavna ravnoteža među partnerima?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs