NEVEROVATNO

REKAO SAM "DA" PRED BOGOM I TO JE ZA MENE SVETINJA: Kijanu Rivs je u STVARNOM braku sa ovom koleginicom već 3 decenije?!

"Ja sam se njoj zavetovao pred Bogom, a većeg zaveta nema", rekao je Kijanu.

Celebrities
16:58h Autor:
REKAO SAM "DA" PRED BOGOM I TO JE ZA MENE SVETINJA: Kijanu Rivs je u STVARNOM braku sa ovom koleginicom već 3 decenije?!
Foto: Profimedia

Prošlo je 29 godina od snimanja filma "Bram Stoker’s Dracula", a glumac Kijanu Rivs tek sada je potvrdio da je sve ovo vreme u braku sa koleginicom Vinonom Rajder, ne pred narodom, ali pred Bogom da.

"Na snimanju filma obavljena je prava ceremonija crkvenog venčanja sa rumunskim sveštenikom. Vinona mi je to potvrdila i Kopola. Tako da, izgleda da smo u braku pred Bogom", rekao je Kijanu Rivs (57) za "Esquire".

Priča o crkvenom venčanju i crkvenom braku Vinone i Kijanua postala je popularna u medijima kada je Vinona Rajder pre nekoliko godina izjavila da se slučajno venčala za kolegu na snimanju "Bram Soker's Dracula" 1992. godine.

Kijanu Rivs i Vinona Rajder
Kijanu Rivs i Vinona Rajder foto: Profimedia

"Stvarno smo se venčali. Ne šalim se, kunem se. Venčali smo se i u stvarnom životu. Kopola je za scenu venčanja angažovao rumunskog sveštenika. Uradili smo sve po protokolu. Mislim da smo venčani", rekla je Vinona za "Entertainment Weekly".

Vinona od tada (u šali ili zbilji) Kijana naziva suprugom.

"S vremena na vreme stigne mi poruka - "Ćao, mužu". Nisam verovao u priču da smo venčani, ali onda je Kopola kontaktirao Vinonu i javno rekao: 'Da, to se zaista desilo, sveštenik je izveo pravu ceremoniju"', ispričao je Kijanu Rivs 2019. godine u emisiji "The Talk".

Scena iz filma 'Bram Stoker’s Dracula'
Scena iz filma "Bram Stoker’s Dracula" foto: Profimedia

Fransis Ford Kopola, reditelj filma, za The Guardian" u avgustu 2018. godine ispričao je da je želeo autentičnu scenu.

"Kad smo završili snimanje, shvatili smo da su Kijanu i Vinona zaravo zaista venčani. Da tu nema nikakve glume, sveštenik ih je zaista venčao, snimali mi ili ne", rekao je Kopola.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs