ser ben kingsli

SRCE MU SLOMILA BIVŠA, SREĆU NAŠAO U 30 GODINA MLAĐOJ ŽENI: Ona je poput drevne mitološke princeze! (FOTO)

Ben Kingsli i Daniela Lavender razmenjivali su nežnosti na crvenom tepihu jednog humanitarnog događanja u Londonu, gde su spremno pozirali okupljenim fotografima.

Vip priča
Autor:
SRCE MU SLOMILA BIVŠA, SREĆU NAŠAO U 30 GODINA MLAĐOJ ŽENI: Ona je poput drevne mitološke princeze! (FOTO)
Ser Ben Kingsli i Danijela Lavender, Foto: Profimedia

Britanski glumac Ser Ben Kingsli i njegova supruga Daniela Lavender bili su jedne od glavnih zvezda jednog humanitarnog događanja u Londonu, na kojem su se zajedno pojavili i ukrali svu pažnju.

77-godišnji Ben i 46-godišnja Daniela pred fotografima su pozirali dobro raspoloženi i razmenjivali nežne poljupce, a lepa Brazilka dodatno je privlačila poglede svojom vitkom linijom i mladolikim izgledom.

Supružnici su se upoznali u Holivudu, a venčali 2007. godine na seoskom imanju u Oksfordšajeru. Mnogi su sumnjali da će njihov brak potrajati jer Ben nakon venčanja nije čak imao vremena ni za medeni mesec zbog prenatrpanog poslovnog rasporeda i snimanja, ali njoj to nimalo nije smetalo.

KO JE DŽASTIN TRUDO, GOSPODIN NA KOGA PADAJU SVE ŽENE SVETA: Nasledio političko mesto, na suprugu čekao 31 godinu!

Ben Kingsli
foto: Profimedia

Međutim, sve je neprestano uveravao kako su on i Daniela presrećni, u javnosti joj je stalno tepao i dizao u nebesa, a pokazalo se da su svi oni koji su bili sumnjičavi itekako grešili.

"Daniela je poput drevne mitološke princeze i ima veliko dostojanstvo", izjavio je jednom prilikom.

Pre Daniele, Ben je bio već tri puta u braku i otac je četvoro dece. Sina Tomasa i ćerku Džasmin deli s prvom suprugom Anđelom Morant, a sinove Edmunda i Ferdinanda s Alison Sutklif, od koje se razveo 1992. godine. Nakon toga venčao se s Aleksandrom Kristman, ali ubrzo je požalio zbog toga, nakon što su na internetu osvanule njene fotografije na kojima se ljubi s drugim muškarcem.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs