JEDNOSTAVNO, A UKUSNO

Kombinacija ukusa koja osvaja: Probajte ovu kajganu i uvek ćete je praviti! (RECEPT)

Za sve ljubitelje jaja, pršute i luka, ovaj obrok će biti čist užitak

Recepti
Autor:
Kombinacija ukusa koja osvaja: Probajte ovu kajganu i uvek ćete je praviti! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Ko ne voli kajganu za doručak? Ukusna, hranljiva i puna proteina, pravi je obrok za jutro da se napunite energijom za dnevne aktivnosti.

Još ukusnijom i boljom je čine razni dodaci, a ovaj recept će vas oduševiti.

Sastojci:

  • 1-2 kašičica maslinovog ulja
  • 20 grama luka narezanog na kriške
  • jedna šoljica brašna
  • 1 dcl mleka
  • 20 grama pršute
  • 2 jaja
  • kašičica soli

Vazdušasta kajgana iz rerne: Ko god je probao, postala mu je omiljeno jelo! (RECEPT)

foto: Profimedia

Priprema:

  • U širem tiganju na maslinovom ulju ispržite luk i dodajte pršutu.
  • Pecite na laganoj vatri oko 3 minuta dok ne poprimi zlatnožutu boju.
  • Jaja lagano umutite, dodajte so, mleko i brašno te dobro promešajte i prelijte po luku i pršuti.
  • Nastavite da pečete još 3-5 minuta neprestano mešajući dok ne promeni boju i ne bude mekano.
  • Možete da ih poslužite s kiselim krastavcima.

Makedonska kajgana: Bogat doručak sa sirom i paprikom! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs