probajte

Aromatične krmenadle sa pavlakom i topljenim sirom: Najukusnije meso koje možete da spremite za ručak! (RECEPT)

Savršen predlog za ručak!

Recepti 20.04.2018. - 19:43h Autor: Bakina kuhinja
Bakina kuhinja, Foto: Bakina kuhinja

Sastojci: 

 

  • 1 kg svinjskih krmenadli
  • 200 g kisele pavlake
  • 50 ml ulja
  • 1 kašika brašna
  • 1 kašika senfa
  • začin, so, biber
  • 4 čena belog luka
  • 100 g kačkavalja rendanog

 

Uputstvo:

 

Krmenadle izlupati, posoliti i dodati malo začina. Namazati senfom i propržiti na ulju oko 15 min.

 

Pavlaku razmutiti, pa dodati kačkavalj, brašno, izdrobljenibeli luk, biber i malo vode. Izmešati. Krmenadle poređati u podmazanu tepsiju i preliti sa pavlakom.

 

 

Zapeći u rerni na 200 stepeni - dok ne porumene - oko 15-20 minuta. 

 

Prijatno!

Izvor: Kod bake u gostima

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...