ČITAV HOLIVUD SE DIVI DECI METJUA MEKONAHIJA: Način na koji ih vaspitava je GENIJALAN, a ovo su 3 važna pravila

Metju Mekonahi sa ponosom je doveo svoju porodicu na crveni tepih povodom važnog događaja i tom prilikom pokazao svoju odraslu i dobro vaspitanu decu

Vaše dete & vi
ČITAV HOLIVUD SE DIVI DECI METJUA MEKONAHIJA: Način na koji ih vaspitava je GENIJALAN, a ovo su 3 važna pravila
Foto: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia

Metju Mekonahi i njegova supruga Kamila Alvas izašli su na crveni tepih u pratnji svoje troje dece: Livija (15), Vide (14) i Livingstona (11).

Povodo je bio događaj neprofitne organizacije čiji je cilj osnaživanje dece. Ovom prilikom smo mogli da vidimo koliko su porasla deca slavnog glumca i manekenke i na koga liče.

Metju Mekonahi nikad nije krio da je imao teško detinjstvo, ali da je opet zahvalan za sve lekcije koje je do tog teškog iskustva dobio. Zahvaljujući tome sam je osmislio pravila za vaspitanje dece kojih se pridržava zajedno sa Kamilom.

Metju Mekonahi, Kamila Alves
foto: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia

"U našoj kući nije dozvoljeno laganje. Nije dopušteno izgovarati: 'Ne mogu' i potpuno je zabranjeno izgovarati reč 'mržnja'. Zbog te tri reči možete biti u velikoj nevolji u našoj kući", zaključio je.

Najvažnije im je da im deca budu skromna i ne žele da se osećaju loše zbog "porodične slave".

"Stalno im naglašavam da ako im deca u školi kažu: 'Kladim se da živite u velikoj kući jer je tvoj otac slavan' da zbog toga ne pognu glavu. Savetujem im da ih radije pogledaju u oči i kažu: 'Da, živimo u lepoj kući. Moj otac stvarno puno radi kako bi bio uspešan.'"

Metju Mekonahi, Kamila Alves
foto: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mekonahi želi da njegova deca budu brižni i sposobni mladi ljudi, ali prvenstveno im želi da imaju anonimnost i uživaju u životu. Sve ono što on dobar deo svog života nije imao.

Naime, nedavno je otkrio koliko je turbulentan bio njegov odnos s majkom Kej s kojom nije razgovarao celu deceniju.

"Sećam se kada sam jednom prilikom nazvao mamu, kad sam već bio slavan, ali ona nije bila jedina na liniji. Žena koja je držala slušalicu bila je moja obožavateljka. Sve ono o čemu bismo razgovarali završilo je u novinama tri dana kasnije. 'Mama, to je bilo samo između nas'", ispričao je glumac.

Dodao je kako joj je nekoliko puta rekao da ne odaje takve informacije medijima, što je kao majka trebala da zna i da poštuje. Kap koja je prelila čašu bio je intervju koji je dala iz njihove rodne kuće, pokazavši krevet na kojem je Mekonahi izgubio nevinost i otkrivši još sočnih detalja.

Mnoge poznate zvezde proživljavale su slične scenarije, ali Mekonahi kaže da je oproštaj ključan za zdrav život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs