NE ZNAJU ŠTA ĆE SA PARAMA, A SA DVOJE DECE ŽIVE U DVOSOBNOM STANU: Način na koji ih vaspitavaju je FASCINANTAN

Način na koji Rajan Gosling i Eva Mendez vaspitavaju decu je fascinantan.

Porodica
NE ZNAJU ŠTA ĆE SA PARAMA, A SA DVOJE DECE ŽIVE U DVOSOBNOM STANU: Način na koji ih vaspitavaju je FASCINANTAN
Foto: Profimedia

Eva Mendez i Rajan Gosling važe za jedan od najlepših holivudskih parova, dok je njihov brak trenutno jedan od najstabilnijih. Zanimljivo je da se par venčao u tajnosti, a niko ni danas ne zna tačno kad, ni gde. Nakon udaje Eva je odlučila da se posvetiti porodičnom životu i napusti glumu. Svoje prvo dete, ćerku Esmeraldu, rodila je u 42. godini života, a dve godine kasnije sa Rajanom je dobila i ćerku Amandu.

Eva i Rajan dobili su dve ćerke, koje dele gotovo isto ime, Esmeralda Amada i Amada.

Eva Mendez, Rajan Gosling
foto: Profimedia

- Uvek sam imala jasnu granicu kada su u pitanju moj muškarac i moja deca. Govoriću o njima, naravno, sa ograničenjima, ali neću postavljati slike iz našeg svakodnevnog života. Za mene je crveni tepih više posao nego pokazivanje ljubavi - napisala je ona jednom prilikom.

Slavni par može sebi da priušti luksuzan život i uživanje, ali ipak biraju da svoje ćerke odgajaju u jednostavnosti i trudu. Žive u malom stanu sa dve spavaće sobe, dele kućne obaveze, a nemaju čak ni dadilju. A razlog zašto su se odlučili na ovakav vid života je specifičan.

Rajan Gosling
foto: Profimedia

Njih dvoje su savršen par, ona voli da kuva, a on da čisti. Mendes kaže da je "kuhinjski frik". Njena strast za čišćenjem prerasla je u poslovni projekat. Eva je postala suvlasnica kompanije koja proizvodi antibakterijske sunđere za čišćenje. Mendes voli da pere sudove i čisti sudoperu. To deluje terapeutski na nju. Ona kaže: "Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno i ide dublje od pukog čišćenja, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um."

Eva Mendez
foto: Marksman/Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Decu vaspitavaju da budu samostalna

– Dobar roditeljski savet koji sam čula i po kome živim: Želim da moja deca, kada budu u nevolji nekad u životu, kažu: "Oh, moram da pozovem mamu", pre nego "Ooo, ne mogu ovo da kažem mami" – ispričala je Eva, dodavši da želi da deca osećaju da mogu sve da joj kažu.

– Uvek se trudim da se povežem s njima, posebno u najtežim trenucima, kada to ne želim i kad bih radije bila ljuta na njih – rekla je Eva.

Eva Mendez, Rajan Gosling
foto: Profimedia

– Kad smo bili u Londonu, išli smo na mjuzikle, u pozorište, muzeje, zamak, izlete... Ipak, sada osećam da je vreme da im vratim dosadu, posebno deci, ali i sebi. Volim kad nam je dosadno, kad se ne stimulišemo telefonom, ajpedom, kompjuterom, televizijom – tad nam dolaze ideje. Nekad je to zabavno, nekad opasno, nekad prosvetljujuće, ali hoću da nam bude dosadno.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs