MAJKA JE KRVNIČKI TUKLA DA NE BI PUŠILA I "ŠIRILA NOGE": U životu je dobila sve osim savršenog MUŽA

Ljubavni život Dženifer Lopez veoma je zanimljiva i puna šokantnih detalja.

Celebrities
MAJKA JE KRVNIČKI TUKLA DA NE BI PUŠILA I "ŠIRILA NOGE": U životu je dobila sve osim savršenog MUŽA
Foto: Profimedia

Od trenutka kad se pomirila sa Benom Aflekom, Dženifer Lopez ne prestaje da puni novinske stupce. Njen ljubavni odnos sa glumcem potpuno je zasenio njenu blistavu karijeru, stavivši je u drugi plan.

Uprkos pričama da će se njen brak sa Aflekom ubrzo raspasti, pevačica ne propušta priliku da se u javnosti pojavi ruku pod ruku sa mužem i demantuje glasine.

Međutim, osvrćući se na ljubavni život Džej Lo, čini se da je lepota više prokletstvo nego blagoslov, uzimajući u obzir to da nikada nije imala sreće sa muškarcima.

Dženifer Lopez
foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/ / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogi misle da su određena uverenja koja je ponela iz kuće, na neki način uticala na njenu emocionalnu zrelost.

Roditelji su bili veoma strogi i često su joj govorili da "ne sme da puši, niti da širi noge". Iako su njena majka, vaspitačica u vrtiću, i njen otac, kompjuterski specijalista, želeli da ona bude disciplinovana učenica, Dženifer je od malih nogu bila strastvena u potrazi za izuzetnim životom u umetnosti. Želela je da peva, da igra, da glumi i ukratko, želela je da bude poznata.

Dženifer Lopez
foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Sa 17 godina, Dženifer je dobila mesto u plesnom studiju na Menhetnu, a 1991. je dobila svoj prvi veliki proboj kada je izabrana za plesačicu u američkoj TV emisiji "In Living Colour". Usledile su povremene filmske i TV uloge, ali tek u istoimenom biografskom filmu iz 1997. o ubijenoj latinoameričkoj pevačici Seleni, Džej Lo je zaista uspela, postavši prva latino glumica koja je zaradila milion dolara za ulogu. Od tada je glumila u mnogim filmovima visokog profila, uključujući: Anakonda, Planer venčanja, Hustlers i Udaj se za mene.

Dženifer Lopez
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, imajući u vidu činjenicu da takođe nije želela da izgubi svoje muzičke korene, Dženifer je kasnih 90-ih imala prijatelja koji joj je pomogao da obezbedi sastanak sa Tomijem Motolom, tadašnjim predsednikom Soni rekordsa. Impresioniran njenim demo-om, prijavio ju je, a 1998. godine je počela da radi na svom debi albumu, On The 6, koji je postao platinasti u Sjedinjenim Državama nekoliko meseci nakon što se pojavio u prodavnicama. Ubrzo je postala jedna od najpoznatijih pevačica na svetu, koja je glasom i neodoljivim plesnim umećem izgradila veoma uspešnu karijeru.

Tokom godina, pevačica je bila povezana sa nekoliko glumaca visokog profila. Međutim, njena prva dugoročna veza bila je sa Dejvidom Kruzom, sa kojim je bila zajedno do sredine 90-ih. Nakon kratkotrajnog braka sa konobarom Ojanijem Noom i "burne" veze sa producentom Šonom Kombsom, Dženifer se potom skrasila sa svojim bivšim rezervnim plesačem Krisom Džadom.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kris i Dženifer su bili u braku od septembra 2001. do januara 2003. godine, ali pre nego što je njihov razvod okončan, pevačica je počela da izlazi sa Benom Aflekom. Ova romansa se završila 2004. godine, iste godine kada se Dženifer udala za pevača Marka Entonija, sa kojim je bila u braku do 2014. Ali Dženifer i Ben su obnovili svoju vezu 2021, a venčali su se u julu 2022.

1 / 10 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dugo se pričalo da je Ben Aflek prevario Džej Lo pred svadbu, te da je to bio razlog raskida njihove veridbe. Međutim, par je rešio da obnovi ljubavne zavete, a kako se čini, u njihovom braku ne cvetaju ruže.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs