Posno

Prepečeni hleb sa semenkama: Gotov za 5 minuta, zasiti za 5 dana! (RECEPT)

Veoma je bitno što je posan, zdrav i lako se sprema
Recepti 26.02.2017. - 16:04h Autor: Stil
Foto: Stil

U težnji da grickamo nešto zdravo tokom radnih sati, došli smo do recepta za prepečeni hleb sa semenkama. Nama, zaposlenim ženama, veoma se svidelo što se pravi bukvalno 5 minuta, a što može da nas zasiti dok ne dođemo kući na ručak.

 

Prednost mu je što je ukusan, zdrav i što se može jesti u svakoj prilici i kao prilog bukvalno uz sve!

 

Tako su neke od nas počele da ga poslužuju gostima (na opšte oduševljnje), neke su ga spremale čak i za slavu, a sve smo ga donosile na posao kako bismo izbegli proizvode iz pekare.

 

Sastojci: 1 pakovanje tost hleb (ili isečenog hleba), suncokretove semenke (a može i susam, golica, lan), malo senfa.

 

Priprema: Hleb premažite sa senfom, utapkajte namazan deo sa semenkama i zapecite 5 minuta na 200 stepeni u rerni. I  to je to!

 

Mi smo ga večerali uz kefir, a na vama je da izaberete kako ćete jesti ovaj ukusni hleb. Prijatno!

 

Isprobajte i slane krekere po  našem receptu!

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...