Sastojci:
- 2 šoljice narendanih tikvica
- 2 velika jaja
- 2 kašike naseckanog mladog luka
- ½ šoljice brašna
- ¼ šoljice narendanog parmezana
- ½ kašičice praška za pecivo
- Prstohvat soli
- Prstohvat origana
- ¼ šoljice biljnog ulja
Tikvice u službi zdravlja: Niste ni svesni koliko su korisne za organizam!
Priprema:
- Narendane tikvice položite na papirne ubruse kako bi uklonili višak tečnosti.
- Pomešajte tikvice, jaja i luk.
- U drugoj posudi pomešajte parmezan, prašak za pecivo, so i origano.
- Sjedinite sastojke iz obe oposude, a ulje zagrejte i stavite punu kašiku mešavine u tiganj.
- Pecite 2-3 minuta sa svake strane.
Pohovane tikvice: Sočnije i ukusnije od ovih nećete probati! (RECEPT)