pOSNI RUČAK

Đuveč sa ribom: Post nije muka! (RECEPT)

Zdrave i ukusne obroke moguće je spremiti lako. Samo pratite šta vam baka kaže

Recepti 30.03.2019. - 10:18h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 200 gr šampinjona; šoljica pirinča; 3 čena belog luka; 1 zelena paprika; 1 tikvica; 2 crna luka; 1 svež paradajz; 1 krompir; mlevena paprika; lovorov list; začin..so; ulje; biber; peršunov list; riba po izboru.

 

Priprema: Na ulju propržiti seckan crni luk pa dodati sečenu papriku, tikvice, krompir na kockice i malo belog luka.

foto: Bakina kuhinja

 

Dinstati pa dodati opran pirinač. Zatim dodati začin biber, lovorov list i još malo kuvati sa malo vode. Skinuti sa šporeta. Ribu posoliti napuniti sa belim lukom i začinima za ribu senfom, majčino dušicom, ruzmarinon i staviti na đuveč.


Poređati kolutove paradajza i još malo dodati ulja. Peći oko 45 -50 min.

 

Izvor:  Kod bake u gostima

 

30 najboljih posnih recepata za preostalih 30 dana posta! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...