Odlično se slažu uz TV i pivo

Mladi krompirići u susamu: Spolja hrskavi, unutra mekani kao puter! (RECEPT)

Vreme je za mlade krompiriće. Uživajte u njihovom divnom ukusu

Trpeza 15.05.2019. - 08:25h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 700 gr mladog krompira; 2 jaja; 2-3 kašike brašna; začin ili so;
granule belog luka; ulje; susam

 

Priprema: Krompir iseći na kriške, dodati začina, ulja i granule belog luka. Svaki krompir uvaljati u brašno pa u razmućena jaja. Pleh obložiti pek papirom. Poređati krompir i posuti obilno susamom.. Peći na 220 stepeni C oko 40-50 min.


Otkrivamo tajnu sarajevskih ćevapa: Evo zbog čega su najsavršeniji na svetu! (RECEPT)

 

Izvor: Kod bake u gostima

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...