Neverovatan efekat

Odvojite minut ujutro i uveče: Rutina koja će vašem licu vratiti blistavost i zdrav izgled!

Sasvim dovoljno za perfektan ten

Škola nege lica
Autor:
Odvojite minut ujutro i uveče: Rutina koja će vašem licu vratiti blistavost i zdrav izgled!
Foto: Shutterstock

Da li vam je poznata sledeća situacija - na vašem omiljenom portalu naletite na neki recept za masku koja garantuje blistav izgled, lepotu, besprekoran ten i zdravi sjaj, i obećate sebi - E, od sada ću strogo da vodim računa o nezi. Ujutro umivanje, dnevna nega, maska, krema sa zaštitnim faktorom protiv štetnog delovanja sunčevih zraka, uveče opet umivanje, obavezno skidanje šminke, noćna maska, noćna krema. Obavezno!

A da li vam je poznata i situacija od sutradan - realno, ko ima vremena za sve ovo?! Umivanje i hajde, to ide za čas, kremica se za čas namaže (jeste da moramo malo da sačekamo da se upije, ali dobro, opet nije strašno), ali kada se tome doda i mackanje različitih smesa i čekanje da odstoje, pa ispiranje, pa vraćanje kože u normalu nakon nanošenja... Da ne spominjemo i činjenicu što može lako da se dogodi da vam neki sastojak ne odgovara i da vam koža na njega odreaguje crvenilom, osipom, groznom aknom već sledećeg dana…

Dakle, možda je najbolje ne gubiti vreme sa tim, ali i dalje nam treba nešto što smo koži ovim potezom uskratili, nešto što će joj podariti blistav izgled, lepotu, besprekoran ten i zdravi sjaj, a da je pritom siguran izbor koji ne oduzima, pa, idealno bi bilo - više od minut.

Iako deluje neverovatno da je tako nešto moguće, zapravo možete koži da pružite sve to za svega 60-ak sekundi, ukoliko imate pravo "oružje" - Vichy Minéral 89 buster!

2 neophodna sastojka za zdravu i lepu kožu: Vratite licu svežinu i blistavost!

Potrebno je da odvojite svega minut ujutro i uveče, i pomoću dve kapljice ovog moćnog bustera, koliko je dovoljno za čitavo lice, podarite koži lica neverovatno osveženje!

Pošto je sastavljen od svega 11 prirodnih sastojaka, a testiran je na osetljivoj koži, nema rizika od neželjenih reakcija i iritacija i pogodan je za sve tipove kože i sva godišnja doba. Tajna ovog moćnog bustera leži u njegova dva najvažnija sastojka - termalnoj mineralizovanoj vodi, i to po prvi put u koncentraciji od neverovatnih 89 odsto, i hijaluronskoj kiselini.

Udruženi u Vichy Minéral 89 busteru, ova dva sastojka pružaju vašoj koži neophodnu hidrataciju, a svakodnevnim korišćenjem, iz dana u dan, koža će vam postati sve lepša, sjajnija, blistavija i, što je najvažnije, otpornija na "dežurne krivce" koji svakodnevno uništavaju kožu.

Kako jedna žena s prosečnim primanjima sebi da priušti vrhunsku negu lica?

Od čega Vichy Minéral 89 može da zaštiti kožu?

Kad na lice nanosite Vichy Minéral 89, zapravo na kožu "postavljate" štit koji će je braniti od štetnih uticaja stresa, umora i negativnih faktora iz životne okoline koje ne možemo da izbegnemo, poput zagađenja koje je svuda prisutno, a na koje koža obično reaguje beživotnim izgledom, suvoćom, gubitkom sjaja i drugim promenama koje definitivno ne želimo da vidimo kad se pogledamo u ogledalo.

Ako želite da ujutro ustanete i u ogledalu vidite damu blistavog lica, čija koža zrači opčinjujućim zdravim sjajem, vreme je da nabavite magičnu plavičastu bočicu - Vichy Minéral 89, koji za vašu kožu neće biti samo nega, već pravi spasilac, kojeg nikada nećete poželeti da se odreknete!

Osnovni koraci u dnevnoj nezi: Ako ijedan preskočite, rizikujete lepotu kože!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs