Probajte i vi

85 % zena je oduševljeno: Ovo je nabolje što možete da nanesete na kožu lica!

Sa zadovoljstvom vas predstavljamo najbolji buster na našem tržištu

Škola nege lica
13:17h Autor:
Foto: Shutterstock

Klinička studija sprovedena na 52 žene starosti između 26 i 62 godine pokazala je da je 85 odsto dama primetilo da je koža bolje hidrirana odmah nakon prvog nanošenja, do je 85 odsto takođe primetilo neverovatan osećaj osveženja na celom licu.

Kako je moguće da bilo koji proizvod pokaže rezultat u tako kratkom roku?

Kada je u pitanju Vichy Minéral 89, zaista je moguće - najbolje je da probate i uverite se sami, ali za slučaj da do sada niste čuli za njega (ako je to uopšte moguće, s obzirom na to da je odmah po pojavljivanju postao glavna hit tema na internetu), sa velikim zadovoljstvom ćemo vas upoznati sa najboljim busterom na našem tržištu!

Šta može da učini za našu kožu?

Vichy Minéral 89 je dobio ime po neverovatno visokoj koncentraciji termalne mineralizovane vode (89 odsto) poreklom sa područja francuskih vulkana. Važnost minerala za celokupno zdravlje, pa i za zdravlje kože svima nam je dobro poznata (ako baš i nije, detalje pročitajte OVDE), pa uz Vichy Minéral 89 možete da budete bezbrižni - konačno ste pronašli fenomenalan izvor minerala od vitalnog značaja za lepotu u praktičnoj, lepoj bočici.

Svakim danom koža je sve jača, blistavija, otpornija: Sve više žena okreće se ovakvoj nezi!

Bez hijaluronske kiseline naše lice ne bi imalo ni oblik, ni boju, ni izgled kakav nam je poznat. Što je više ima, lice nam je sve blistavije, zdravije i lepše. I obrnuto - ako je nema dovoljno, lice će izgledati beživotno. Srećom, i za ovaj problem rešenje je isto - Vichy Minéral 89 sadrži hijaluronsku kiselinu prirodnog porekla, koja udružena sa mineralizovanom termalnom vodom čini čuda za tonus, bolji kvalitet i zdraviji izgled kože!

Nevidljivi, neprobojni štit

Pored svega toga, Vichy Minéral 89 je sjajan način da licu pružite neophodnu hidrataciju, a ono što ga dodatno izdvaja od ostalih proizvoda za negu jeste i sposobnost da sa svakim nanošenjem na vašem licu formira sve jači štit! Reč je o nevidljivoj barijeri koja vaše lice brani od posledica stresa, umora i zagađenja iz okoline, koje mi vidimo kroz sivilo, nedostatak sjaja i beživotan izgled kože.

Svakim danom ćete sve više primećivati kako je koža postala jača, otpornija, ali i blistavija i lepša, kao podmlađena!

3 najštetnija faktora koji uništavaju kožu: Najefikasniji način da sprečite njihov negativan uticaj!

Prirodno je za svakog pogodno

I dok se većina proizvoda deli na one za masnu, suvu, mešovitu i osetljivu kožu, ali kad je proizvod potpuno prirodan, a uz to i testiran na osetljivoj koži, on odgovara apsolutno svima. Vichy Minéral 89 napravljen je od 11 potpuno prirodnih sastojaka. Samim tim što ne sadrži alkohol, niti veštačke mirise i boje, mogućnost neželjenih reakcija poput crvenila, osipa i slično, isključene su, jer na prirodu teško da možete da budete alergični.

O prednostima Vichy Minéral 89 bustera mogli bismo unedogled, ali ćemo vam prepustiti tu čar da se sami uverite u njegov fenomenalni efekat. Samo još nešto, prosto ne možemo da odolimo - čim prvi put nanesete na lice Vichy Minéral 89, osetićete takvo osveženje, da će vam biti žao što ga ranije niste probali!

Sprečite da štetni uticaji iz okoline unište vašu kožu: Evo kako!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...